Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sri Lanka, Mirissa ja Weligama 2018

Mirissaan saavutiin bussilla. Unawatunasta matka ei mitenkään hirmu pitkään kestänyt bussillakaan ja maksoi meiltä kahdelta yhteensä 300rp eli noin 1,6e. Oltiin bookingin sivulta selattu hotelleita mutta ei mitään varattu ja yhdellä kadulla sitten käveltiin ja taas ensimmäinen mihin sisään käveltiin tuli olemaan meidän yöpaikka seuraavat kaksi yötä. Hotellin nimi oli Pinki Resort. Saatiin taas oikein ”kattohuoneisto” 😀 siisti hotelli, ei mitään valittamista ja hintaa oli 4000rp/yö eli noin 21e. Aamupalaa ei tähänkään hintaan kuulunut mutta ilmastointi löytyi.

Mirissassa oleiltiin siis muutama päivä lähinnä jalkaisin kierrellen ympäriinsä. Yhtenä päivänä mentiin bussilla Weligamaan viettämään rantapäivää surffauksen merkeissä. Bussi Mirissasta Weligamaan maksoi 40rp kahdelta eli noin 25snt.

Weligaman ranta ei ollut mikään erityisen hieno mutta erittäin hyvä kyllä surffaamiseen! Rannalta löytyikin paljon surffiopetusta sekä lautojen vuokrausta.

Jantsu vuokrasi kahdeksi tunniksi laudan ja minulle tunnin opetus, näiden hinta yhteensä oli 2500rp eli noin 16e.

Paikallisia lehmiä laidunsi vähän siellä täällä 😀

Mirissan ranta oli enemmän meidän mieleen kuin Unawatunan ranta. Sitä en niin tarkkaan osaa sanoa miksi, mutta siellä viihdyttiin paremmin. Hienoin paikka kuitenkin Mirissassa oli niemi, jossa oli palmuja (en tiedä paikan varsinaista nimeä?!). Viimeisenä aamuna käveltiin sinne katsomaan ja näkymät olivat kyllä todella hienot. Lopun videosta maisemista saa ehkä oikeampaa kuvaa.

Osa Mirissan rantaa
Palmu place <3
Mirissassa viimeisen aamun aamupala tällaisissa maisemissa

Ja loppuun taas pieni koostevideo:

– Marjo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply