Seuraavat lennot ostettu!

Seuraava matka varattu ja se on hyppy tuntemattomaan!

22.3.2018 matka starttaa Oulusta Helsinkiin norwegianin koneella ja Helsingistä jatketaan Dohan kautta Sri Lankan Colomboon Qatar Airwaysin kyydittämänä. Helsingissä meillä on pisin odotttaminen, noin 7h. Dohassa vaihtoaika on 1h 20min.

Sri Lankassa kierretään kaksi viikkoa ja 6.4. aamulla jatketaan kohti Malediivejä! Malediiveillä ollaan vielä 10 yötä. Tarkoituksena Malediiveillä on tutustua muutamaan paikallisten asuttamaan saareen. Lento kotia kohti lähtee 16.4. illalla reittinä Male-Doha-Helsinki Qatar Airwaysillä ja Helsinki-Oulu mennään vielä norskin koneella 🙂 Dohassa vaihto reilu 3h ja Helsingissä 2h.

Hintaa näille kaikille lennoille yhteensä tuli 1346,75e, josta kotimaanlentojen osuus 154,38e.

Kovasti tapani mukaan suunnittelen ja selvitän asioita etukäteen. Imen kaiken tiedon, mitä vain löydän 😀 Tällä tavoin löydän ne ehkä eniten meitä kiinnostavat kohteet valmiiksi, ihan kaikkea kun ei ole mahdollista nähdä vaan aika iskee vastaan. Melko aktiivinen loma tulossa! Hotellit varaillaan todennäköisesti vasta paikan päällä.

Pisin ja ehkä jollain tapaa jännittävin matka, mitä tähän mennessä ollaan tehty 🙂

Nyt on taas mitä odottaa!

– Marjo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply