Suomen suurin matkablogiyhteisö

Malesia – Thaimaa 2019

Maaliskuu vietettiin jälleen ihanassa lämmössä, Malesiassa ja Thaimaassa. Lennot lähti Oulusta ja parin välilaskun jälkeen (Helsinki ja Singapore) saavuttiin ensimmäiseen kohteeseen: Kuala Lumpuriin. Ensimmäistä kertaa meillä oli matkaseuraa. Ystäväni Noora ja hänen miehensä Joel (joka on muuten Jantsun serkku) hyppäsivät samoille siiville Helsingistä. Menolennot olivat siis Malesian puolelle ja paluulennot sitten Thaimaan Phuketista.

Minun olisi hirveän vaikea lähteä mihinkään suunnittelematta, joten reittisuunnitelma oli Nooran kanssa huolella laadittu jo hyvissä ajoin ennen lähtöä. Malesian puolella vietimme 12 yötä ja Thaimaassa 14 yötä.

Reitti:

Kuala Lumpur (2yötä) – Taman Negara (2yötä) – Cameron Highlands (2yötä) – Penang (2yötä) – Langkawi (4yötä) – Koh Adang (2yötä) – Koh Lipe (2yötä) – Koh Mook (2yötä) – Koh Lanta (3yötä) – Koh Phi Phi (4yötä) – Naiyang Beach (1yö)

Kuljimme välimatkat Malesiassa busseilla muuten, paitsi Penangista Langkawille laivalla. Malesian bussit olivat todella laadukkaita. Ehkä odotimme jotain Sri Lankan bussien tapaisia mutta pääsimme aivan ilmastoiduilla hienoilla busseilla. Thaimaan puolella saarihyppely luonnollisesti pikaveineillä sekä laivoilla. Viimeinen etappi Phuketin lauttaterminaalilta lentokentän lähelle Naiyang Beachille taksilla. Varsinkin tuolla eteläisillä Thaimaan saarilla venematkat olivat melko hintavia, joka nosti kyllä ainakin meidän budjettia. Pidemmillä viipymisillä olisi toki saanut päivää kohden pudotettua hintaa. Kun on liian vähän aikaa ja haluaa nähdä monta paikkaa näkyy se sitten lompakossa.

Jokaisesta reitin kohteesta tulee löytymään omat blogipäivityksensä 🙂

– Marjo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply