Malediivien budjetti 2018

Yhdistettiin käynti Malediiveillä Sri Lankan reissuun, joten lennot oli Oulu-Helsinki-Doha-Colombo-Male-Doha-Helsinki-Oulu ja näiden lentojen kokonaishinta kahdelta hengeltä 1346,75€.

Meidän mielestä näiden kohteiden yhdistäminen oli ainakin erittäin hyvä veto! Malediiveillä vietettiin se 11 päivää ja Sri Lankassa kaksi viikkoa. Sri Lankan kaksi viikkoa oli halvempi kuin Malediivien 11 päivää joten meidän budjetille Malediivit sopivat tässä muodossa oikein hyvin.

Oltiin etukäteen varattu Malediiveille 150e päiväbudjetin. Lopullinen päiväbudjetti oli 145,90e eli päästiin nippanappa alle suunnitellun 😀

Näin menot koostuivat:

Majoitus:

– 501e, Ukulhas 72,53USD/yö, Thulusdhoo 78,03/yö, Maafushi 30,7/yö

– Ukulhaksen ja Thulusdhoon hotellit olivat meidän koko reissun (sis. Sri Lankan majoituksetkin) hienoimmat. Thulusdhoon hotelli oli suuri ja siellä oli katolla huikea uima-allas. Nämä hotellit eivät olleet saarten kalleimpia muttei halvimpiakaan, paitsi Maafushilta ei tuon halvempaa taidettu muistaakseni löytää.

Ruoka ja juoma:

– 417e

– Malediivien paikallisilla saarilla alkoholi on kiellettyä, sitä ei saa myydä eikä sitä saa tuoda edes mukanaan. Muutenkin syöminen tuntui kalliilta Sri Lankan jälkeen. Kahden ihmisen ruuat juomineen (limsa/vesi) oli noin 20USD, jossain vähän alle ja jossain vähän yli.

Aktiviteetit:

– 390e, sisältäen yhden snorklausretken Ukulhaksella 150USD (emme ole ikinä koskaan maksaneet yhdestäkään snorklausretkestä näin paljon, ei edes puolia tästä!), räpylöiden vuokraus Thulusdhoolla, kaksi snorklausretkeä Maafushilla (ensimmäinen 50USD ja toinen 100USD) sekä viimeisenä päivänä Maafushilla vartin flyboarding molemmille sekä Jantusulle wakeboarding.

Liikkuminen:

– 245e, sisältäen speedboat kyydit Male-Ukulhas, Ukulhas-Male, Male-Thulusdhoo, Maafushi-Male, julkiset lautat Thulusdhoo-Male, Male-Maafushi sekä Malessa yhden taksimatkan satamalta toiselle.

– Mikäli aikaa on enemmän, ovat julkiset lautat halpa keino liikkua saarten välejä, paljon hitaampia tietenkin kuin speedboatit. Meillä oli ajasta kiinni, miksi käytimme paljon speedboatteja. Esim. Ukulhakselle tuo speedboat maksoi meiltä kahdelta yhteensä 80USD. Maafushi-Male väli puolestaan oli kahdelta 40USD. Mitä kaukaisempia saaret ovat, sitä kalliimpia. Resortti-saarille vaaditaan yleensä ilmeisesti ottamaan kyyti hotellin puolesta ja ne olivat sitten vielä kalliimpia kuin nämä paikallisten saarten väliset kyydit.

Muu:

– 52e

– Tähän ei kuulu muuta kuin puhelimiin nettiliittymät reissun ajaksi.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply