Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bali, Ubud 2017

Hotellimme oli MaxOne Hotels at Ubud ja viivyimme siellä kaksi yötä (24,55e/yö, sisältäen aamupalan). Todella siisti ja viihtyisä hotelli tämäkin. Upea uima-allas katolla ja aamupala tarjoiltiin myös katolla.

Ubudista tehtiin huikean hieno pyöräretki. Tai no mentiin bussilla Kintamanille ja lasketeltiin sieltä pyörillä alas. Alkuun oli hieman jännittävää mutta reissu oli kyllä todellakin tekemisen arvoinen! Samalla reissulla käytiin katsomassa riisiterasseja sekä tutustumassa pintapuolisesti riisin viljelyyn ja teeviljelmällä, jossa päästiin myös maistelemaan eri tee-makuja. Ostettiin retki edellisenä iltana sattuman varaisesti joltain kojulta. Onneksemme retki oli hyvin ja turvallisesti järjestetty 🙂

Aamuteellä näissä maisemissa ennen pyöräilyä alas

Ubud oli viihtyisä paikka. Kävimme myös apinametsässä. Apinoita oli paljon ja omista tavaroista sai pitää huolen. Todistettiin tilanne, kun pieni apina hyppäsi erään naisen repulle, nykäisi vetoketjun auki ja nappasi vielä suklaapatukan mukaansa 😀 Onneksi ei sentään lompakkoa tai muuta arvokasta. Jantsunkin olkapäälle yksi hyppäsi aika yllättäen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply