Yhteistyö

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssani?

Teen mielelläni yhteistyötä blogini aihepiiriin sopivien matkailu- ja ravintola-alan toimijoiden kanssa. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää: seikkailumielellablogi @ gmail.com

Bloggaajasta

blogi yhteistyö matkablogi

Seikkailumielellä-blogia kirjoittaa 28-vuotias, tamperelainen Noora. Matkailen mielelläni Euroopassa ja rakastan erityisesti pitkiä junamatkoja ja seikkailuja kaupungista toiseen maanteitä pitkin, bussin tai vuokra-auton kyydistä maisemia ihastellen. Hitaan matkailun lisäksi tavoittelen aina uusia makuelämyksiä ja paikalliseen ruokakulttuurin tutustuminen onkin mielestäni keskeinen osa onnistunutta reissua. Aina ei tarvitse lähteä edes Suomen ulkopuolelle upeita matkakohteita kokeakseen. Erityisesti kotikaupungillani Tampereella on erityinen paikka sydämessäni ja usein arjen parhaat hetket muodostuvatkin seikkailuista Tampereen kätkettyjen helmien äärelle.

Tavallisesti lähden matkaan avopuolisoni kanssa, mutta viime aikoina olen uskaltanut yhä useammin myös soolomatkoille. Matkailutyylini on omatoiminen ja majoitukseksi kelpaa niin hostellin yhteismajoitus kuin hotellikin. Lentämisen sijaan pyrin suosimaan yhä enemmän vaihtoehtoisia matkailumuotoja, erityisesti junaa. Ympäristöasiat painavat vaakakupissani muutenkin paljon ja pyrin huomioimaan niitä valinnoissani niin majoitusten, matkustustavan kuin muidenkin seikkojen suhteen.

Toteutuneita yhteistöitä:

Blogin lukuja

Blogissani vierailee keskimäärin 5000 uniikkia lukijaa kuukaudessa (otanta toukokuu – syyskuu 2019). Suurin osa (69 %) lukijoista on naisia. Suurimman ikäryhmän muodostavat 25-34 -vuotiaat lukijat (39 %), mutta myös muut ikäryhmät ovat melko tasaisesti edustettuina (18-24 10 %, 35-44 21 %, 45-54 16 %, 55+ 14 %). Istunnon pituus on keskimäärin 1 minuutti 20 sekuntia.

Seikkailumielellä-blogi muissa kanavissa: Instagram (300+ seuraajaa)