Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yhteistyö / mediakortti

Seikkailumielellä-blogissa matkataan ympäri Eurooppaa ja tutustutaan niin suurkaupunkien sykkeeseen, pittoreskeihin pikkukyliin, kuin henkeäsalpaaviin luontokohteisiinkin – kotimaan lähikohteita ja Tampereen paikallisvinkkejä unohtamatta. Matkat taittuvat lentämisen sijasta yhä useammin maata pitkin ja maisemia katsellaankin mieluiten junan tai bussin penkistä käsin. Toisinaan suunnataan hemmottelulomalle tunnelmalliseen putiikkihotelliin, välillä pää painetaan tyynyyn hostellin yhteisdormissa, mutta matkaan lähdetään aina seikkailumielellä.

Lataa mediakortti

Blogi lukuina

Seikkailumielellä-blogissa vierailee keskimäärin 3000 uniikkia lukijaa kuukaudessa. Suurin osa (69 %) lukijoista on naisia. Suurimman ikäryhmän muodostavat 25-34 -vuotiaat lukijat (39 %), mutta myös muut ikäryhmät ovat melko tasaisesti edustettuina (18-24 10 %, 35-44 21 %, 45-54 16 %, 55+ 14 %). Istunnon pituus on keskimäärin 1 minuutti 20 sekuntia.

Blogia on kirjoitettu marraskuusta 2018 lähtien. Lukijamäärien perusteella lukijoita kiinnostavat erityisesti Tampereen paikallisvinkit, maata pitkin matkailu, luontokohteet, sekä perinteiset eurooppalaiset kaupunkikohteet.

Seikkailumielellä-blogi muissa kanavissa: Instagram / @seikkailumielellablogi (700+ seuraajaa)

Kirjoittajasta

herrankukkaro

Blogia kirjoittaa 30-vuotias, tamperelainen Noora, jolle matkailu, valokuvaaminen ja kirjoittaminen ovat olleet intohimo jo lapsesta lähtien. Rakastan erityisesti pitkiä junamatkoja ja kiertomatkoja kohteesta toiseen, tutustumista uusiin makuelämyksiin, persoonallisia majapaikkoja ja paikalliskulttuuriin sukeltamista. Aina ei tarvitse lähteä edes Suomen ulkopuolelle upeita matkakohteita kokeakseen. Erityisesti kotikaupungillani Tampereella on erityinen paikka sydämessäni ja usein arjen parhaat hetket muodostuvatkin seikkailuista Tampereen kätkettyjen helmien äärelle.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssani?

Teen mielelläni yhteistyötä blogini aihepiiriin sopivien yhteistyökumppaneiden kanssa. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää: seikkailumielellablogi @ gmail.com

Toteutuneita yhteistöitä:

Messut ja haastattelut: