Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Mitä tehdä blogille?

sunnuntai, marraskuu 4, 2018

Rantapallolta tuli sähköpostia, että käyttämäni teema (eli se miltä sivu näyttää ulospäin) ei enää ole tämän kuukauden jälkeen käytettävissä. Nyt pitäisi muokata jostain jäljelle jääneestä teemasta toimiva ja itseäni  (lukijoitani) miellyttävä sivusto. Nyt heitin sinne teeman, joka toimii jatkossakin, mutta että se olisi omannäköinen, vaatisi vielä muokkausta.

Blogi on elänyt tämän vuoden hiljaiseloa, ja mietinkin mitä tälle teen. Käytänkö aikaani ja energiaani sivuston muokkaamiseen vai hävitänkö koko sivuston. Toisaalta sivustolla vielä vieraillaan ja toivottavasti vierailijat löytävät vinkkejä hakemaansa. Tuntuu että kaikki on jo sanottu käymistäni paikoista ja en löydä niihin uutta näkökulmaa. Mutta silti en raskisi ihan kokonaan heittää parin vuoden työtä hukkaan ja ehkä vielä joskus innostun kirjoittamaan vaikka viime kesän Suomi-kohteista.

Joten, jos sivusto ei toimi vika on minussa, en ole saanut muokattua sitä haluamakseni. Ehkä joskus…

Kirjat säilyy, mutta blogi voi hävitä bittiavaruuteen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply