Comments

Goodbye! — 26 kommenttia

 1. Voi Sari, näinkö nyt kävi. 🙁 Toki ymmärrän, että blogaaminen on useimmille yksi vaihe elämästä, luultavasti myös itselleni käy joskus vielä näin. Toivottavasti törmätään vielä joku päivä kuitenkin, vaikka ei blogimerkeissä. Ja toivottavasti jatkat Instagramin puolella! 🙂

  Kaikkea hyvää!

 2. Oho… menin sanattomaksi. La vida loca oli ensimmäinen blogi, jota aloin säännöllisesti seuraamaan heti Meksikosta paluusi jälkeen. Kiitos näistä vuosista ja hyvää jatkoa!

 3. Voi ei, mikä ikävä uutinen! Aloin seuraamaan blogiasi jo, kun olit Meksikossa vaihdossa ja sun kokemukset innosti ja rohkaisi muakin osaltaan lähtemään espanjankieliseen maailmaan vaihtoon eli suuri kiitos inspiraatiosta. Kiitos hienosta blogista kaikkien näiden vuosien aikana ja tosi hyvää jatkoa sulle.

 4. Sun blogi oli mulle innostuksen ja inspiraation lähde, monessakin asiassa. Erityisesti Peru-aikoina, kävin toisinaan lueskelee niitä postauksia uudelleen ja uudelleen! (Ei hätää, en oo mikään hullu stalkkeri :D) Ja ruokapostauksistakin tykkäsin ku hullu puurosta. Ja monesta muustakin. Ei, älä lopeta!

  Kiitos sinulle inspiroivista kirjoituksista! Jos mahdollista, niin jätä Peru-postaukset näkyviin, niissä on hyvin vinkkejä maahan matkustavalle.

  Kaikkea hyvää!

  Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.