Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yhteistyö

Blogin linja

Samppanjaa muovimukista -blogi on matkablogi, jossa maailmaa tarkastellaan ikääntyvän aikuisen naisen näkövinkkelistä. Matkojen ja elämännautintojen lisäksi välillä pohditaan myös syvällisemmin elämää ja sen ilmiöitä. Juttuja siivittää usein iän mukanaan tuoma itseironia.

Bloggaaja asuu osan talvesta Espanjan Aurinkorannikolla ja useissa jutuissa pureudutaan talvipakolaisen elämään Andalusian auringon alla.

Kotimaassa etsitään mielenkiintoisia matka- ja majoituskohteita sekä herkutellaan makunautintojen parissa.

Visio

”Haluan löytää, kokeilla ja jakaa kokemuksia asioista, jotka parantavat hyvinvointia ja lisäävät nautinnollista elämää. Haluan inspiroida lukijoitani koetuilla elämyksillä ja rohkaista jokaista heittäytymään uusiin asioihin. Uskon siihen, että ikä ei ole este. Jokaisella meistä on mahdollisuus saada elämästä enemmän hyvää esiin.”

Statistiikkaa

Blogilla on +/- 20000 yksittäistä lukijaa kuukausittain. Tyypillinen lukija on yli 50-vuotias nainen, joka on kiinnostunut matkailusta, itsensä hemmottelusta ja elämän erilaisista nautinnoista.

Viimeisimmän 12 kuukauden aikana sivuja on katsottu 244 403 kertaa (1.5.2021 – 1.5.2022). Keskimääräinen sivulla käytetty aika on 3 minuuttia 45 sekunttia.

Seuraajia Facebookissa + 1800, Instagramissa + 1600

Aiemmat yhteistyöt

Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Rantapallo, Visit Tampere, Visit Turku, Visit Estonia, Visit Saaremaa, Visit Åland, Tallink Silja, Viking Line, Eckerö Line, Finnlines, St. Peter Line, Saimaa Travel, Kristina Cruises, Tallinnhotels, Lapland Hotels, S-ryhmän ravintolat, Leader  Pohjoisin Lappi, Wild Taiga, Keski-Karjalan Kehitysyhtiö, Kalitka ruokamatkailuhanke sekä useiden yksittäisten majoitus- ja ravintola-alan yritysten kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Paras palautteen antaja on aina lukija. Katso täältä, mitä mieltä blogistani on oltu ja mitä on luettu kaikkein eniten.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi. Katsotaan olisiko meillä jotain annettavaa toisillemme: [email protected]

Ystävällisesti Annemaria