Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yhteistyö

Blogin linja

Samppanjaa muovimukista -blogi on matkablogi, jossa maailmaa tarkastellaan ikääntyvän aikuisen naisen näkövinkkelistä. Matkojen ja elämännautintojen lisäksi välillä pohditaan myös syvällisemmin elämää ja sen ilmiöitä. Juttuja siivittää usein iän mukanaan tuoma itseironia.

Bloggaaja asuu osan talvesta Espanjan Aurinkorannikolla ja useissa jutuissa pureudutaan talvipakolaisen elämään Andalusian auringon alla.

Visio

”Haluan löytää, kokeilla ja jakaa kokemuksia asioista, jotka parantavat hyvinvointia ja lisäävät nautinnollista elämää. Haluan inspiroida lukijoitani matkoilla koetuilla elämyksillä ja rohkaista jokaista heittäytymään uusiin asioihin. Uskon siihen, että ikä ei ole este. Jokaisella meistä on mahdollisuus saada elämästä enemmän hyvää esiin.”

Statistiikkaa

Blogilla on +/- 20000 yksittäistä lukijaa kuukausittain. Noin 65 % lukijoista on naisia ja noin 35 % miehiä. Hieman yli puolet lukijoista on yli 45-vuotiaita.

Keskimääräinen lukijoiden ikäjakauma: 18-24 -vuotiaita 6 %, 25-34 -vuotiaita 24 %, 35-44 -vuotiaita 19 %, 45-54 -vuotiaita 17 %, 55-64 -vuotiaita 17 % ja +65-vuotiaita 17 %

Vuoden 2019 aikana blogin sivuja katsottiin 394 566 kertaa. Keskimääräinen sivulla käytetty aika on 3 minuuttia 37 sekunttia.

Seuraajia Facebookissa + 1400, Instagramissa + 1270

Aiemmat yhteistyöt

Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Rantapallo, Visit Tampere, Visit Turku, Visit Estonia, Visit Saaremaa, Tallink Silja, Viking Line, Eckerö Line, Finnlines, St. Peter Line, Saimaa Travel, Kristina Cruises, Tallinnhotels, Lapland Hotels sekä useiden yksittäisten majoitus- ja ravintola-alan yritysten kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Paras palautteen antaja on aina lukija. Katso täältä, mitä mieltä blogistani on oltu ja mitä on luettu kaikkein eniten.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi. Katsotaan olisiko meillä jotain annettavaa toisillemme: [email protected]

Ystävällisesti Annemaria