Blogin takana

KUKA OLEN: Annemaria 50+, entinen yrittäjä, joka kyllästyi liikaan työntekoon.

ERITYISTÄ: Lopetti yritystoiminnan, hankki osa-aikatyön ja päätti rahapussin nyörejä kiristellen nähdä maailmaa.

RAKASTAA: Matkailua, ruokaa, viiniä, suklaata, taiteita, koiria ja kenkiä. Lumoutuu Lapista. Viihtyy Espanjassa. Nauttii samppanjasta.

MILLAINEN MATKAILIJA: Utelias. Tylsistyy helposti. Eksyy joka paikassa. Puhuu tönkköä kouluenglantia. Tekee ensin, ajattelee sitten.

Kun omistaa kyltymättömän haluan nähdä, kokea, tuntea ja maistaa, on pakko pakata laukkua yhä uudelleen. Niin kauan kuin jalka nousee, maailma kutsuu. Tässä blogissa ihmetellään maailmaa täti-ihmisen näkövinkkelistä. Elämännälkäinen visualisti ja ruuan perässä matkaava kulinaristi jakaa parhaita paloja ja matkavinkkejä. Jottei elämä käy liian totiseksi, välillä juodaan samppanjaa.

Mukavia matkoja kanssani!

annemaria

[email protected]

2 Comments

 • Reply Petra Koskela lauantai, syyskuu 7, 2019 at 17:10

  Hei. Fuengirossa 20 vuotta käyneenä ja toisena kotina sitä pitäneenä, sain mahtavia vinkkejä mitä siellä voi tehdä. Hääpäivänä käytiin ranta kävely Benalmadenasta Fuengirolaan. Otettiin lasilliset skumppaa Yakasin terassilla, aivan upeissa maisemissa… Tehtiin myös yön yli reissu Rondaan, jossa yövyttiin Parador hotellissa, joka oli aivan mahtava!! Syötiin hotellin ravintolassa, jossa ruoka ja palvelu erinomaista. Suuri kiitos sinulle näistä vinkeistä.

  • Reply Annemaria sunnuntai, syyskuu 8, 2019 at 17:09

   Moi Petra. Tämä on parasta palautetta bloggaajalle. On niin huippukivaa kuulla, että joku on saanut kokemuksistani ja vinkeistä hyötyä ja iloa. Mukavaa syysaikaa sinulle. Omalta osaltani Fuge-jutut saavat jatkoa loppusyksystä 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.