Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogin takana

Kuka olen

Annemaria 50+, entinen mainonnanalan yrittäjä, joka kyllästyi liikaan työntekoon.

Erityistä

Lopetti yritystoiminnan, hankki osa-aikatyön ja päätti rahapussin nyörejä kiristellen nähdä maailmaa.  Viettää nykyisin osan talvesta Espanjan Aurinkorannikolla.

Rakastaa

Matkailua, ruokaa, viiniä, suklaata, taiteita, persoonallisia hotelleja, luontoa ja mökkeilyä. Lumoutuu Lapista. Viihtyy Espanjassa. Nauttii samppanjasta.

Millainen matkailija

Utelias visualisti. Tylsistyy helposti. Eksyy joka paikassa. Puhuu tönkköä kouluenglantia. Tekee ensin, ajattelee sitten.

Kun omistaa kyltymättömän haluan nähdä, kokea, tuntea ja maistaa, on pakko pakata laukkua yhä uudelleen. Niin kauan kuin jalka nousee, maailma kutsuu. Tässä blogissa ihmetellään maailmaa ikääntyvän täti-ihmisen näkövinkkelistä. Elämännälkäinen visualisti ja ruuan perässä matkaava kulinaristi jakaa parhaita paloja ja matkavinkkejä. Jottei elämä käy liian totiseksi, välillä juodaan kuohuvaa.

Mukavia matkoja kanssani!

Annemaria

[email protected]

4 Comments

 • Reply Petra Koskela lauantai, 7 syyskuun, 2019 at 17:10

  Hei. Fuengirossa 20 vuotta käyneenä ja toisena kotina sitä pitäneenä, sain mahtavia vinkkejä mitä siellä voi tehdä. Hääpäivänä käytiin ranta kävely Benalmadenasta Fuengirolaan. Otettiin lasilliset skumppaa Yakasin terassilla, aivan upeissa maisemissa… Tehtiin myös yön yli reissu Rondaan, jossa yövyttiin Parador hotellissa, joka oli aivan mahtava!! Syötiin hotellin ravintolassa, jossa ruoka ja palvelu erinomaista. Suuri kiitos sinulle näistä vinkeistä.

  • Reply Annemaria sunnuntai, 8 syyskuun, 2019 at 17:09

   Moi Petra. Tämä on parasta palautetta bloggaajalle. On niin huippukivaa kuulla, että joku on saanut kokemuksistani ja vinkeistä hyötyä ja iloa. Mukavaa syysaikaa sinulle. Omalta osaltani Fuge-jutut saavat jatkoa loppusyksystä 🙂

 • Reply Eira Kuikka lauantai, 9 marraskuun, 2019 at 10:02

  Seuraan blogiasi innolla ja olen saanut monta hyvää vinkkiä. Odotan tämän syksyn Fugen matkaasi ja vinkkejäsi, kun olen nyt itsekin paijan päällä. Mukavaa matkaa!

  • Reply Annemaria sunnuntai, 10 marraskuun, 2019 at 13:19

   Hei Eira ja kiitos kommentista. Bloggaajaa tällainen palaute aina innostaa. Uusia juttuja ja uusia seikkailuja tulossa…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.