Suomen suurin matkablogiyhteisö
Bloggaaminen Ikääntyminen Yleinen

Arvonta – blogi täyttää vuosia ja arpoo Nivean ihonhoitotuotteita

maanantai, 26 kesäkuun, 2017

Paljon onnea minulle. Kaksi vuotta sitten putkahti ulos Samppanjaa muovimukista -blogin ensimmäinen postaus.

Olipa kerran sometaidoiltaan täysin tumpelo täti-ihminen. Tämä matkustamiseen hurahtanut täti-ihminen kaipasi elämäänsä uutta innostavaa harrastusta, jolla saisi tyydytystä alati vaivaavaan luovuuden janoon.

Lentomatkalla jonnekin täti-ihminen siemaili samppanjaa muovimukista ja tuumaili, että olisipa hienoa perustaa ihka oma matkablogi. Voisi kirjoitella mukavia matkatarinoita ja jakaa hyväksi koettuja matkavinkkejä muillekin. Mutta ensin pitäisi keksiä blogille sopiva nimi.

Siinä muovimukia pyöritellessä täti-ihminen mietiskeli samalla, että olisihan se hienoa, jos joskus elämässä voisi lentomatkalla siemailla samppanjaa oikeasta lasista. Mutta tavalliselle tätituristille matkustaminen business-luokassa oli silkkaa haavetta. Muovimukiin tämän karvalakkipuolen matkustajan vain oli tyytyminen, vaikka kuinka aitoa samppanjaa kurmaisikin. Vähän kuin elämässä muutenkin. Ylellisyys on ihanaa, mutta pääosin elämä on tavallista menoa rahapussin nyörejä kiristellen. Pyrkimys kuitenkin on kova tehdä arjesta välillä juhlaa.

Että siitä se sitten lähti. Blogi sai nimen.

Edelleen minä bloggaava täti-ihminen juon lentomatkoilla samppanjani muovimukista, mutta jotain muuta kohdallani on tapahtunut. Bloggaaminen on avannut aivan uuden, kiehtovan maailman. Se on avannut rakkauden kirjoittamiseen ja rakkauden sanoihin. Se on herättänyt myös rakkauden valokuvaamiseen. Bloggaamisesta on tullut intohimoa, nipistelevää tunteenpaloa kertoa uusista paikoista ja kokemuksista.

Blogi on kuljettanut minua kiinnostaviin ja ihaniin paikkoihin. Olen päässyt yöpymään kartanoissa ja hulppeissa hotellihuoneissa. Saanut nauttia niin kulttuurin kuin ruokamaailman ihanuuksista ja päässyt kurkistamaan kohteisiin, jonne ei muuten olisi tullut varmaan koskaan mentyä. Bloggaamisen kautta on ollut myös ilo tutustua mukaviin ihmisiin.

Eniten olen iloinnut teistä lukijani. On lievästi sanottuna ihana tunne huomata, että juttujani luetaan ja joukossa on aina joku, joka tykkääkin lukemastaan tai viitsii jopa kommentoida lukemaansa. Jaksan olla aina uudelleen yhtä innoissani jokaisesta uudesta lukijatykkääjästä. Menköön tässä erityiskiitokset Irmelille ja Maijalle, jotka ovat jaksaneet alusta alkaen peukuttaa ja kannustaa 🙂 Jokaiselle bloggaajalle tulee joskus hetkiä, jolloin kyseenalaistaa osaamisensa ja tekemisensä järkevyyden. Silloin tarvitaan niitä lukijoita, jotka painavat nappia tykkää.

Kaiken lisäksi Samppanjaa muovimukista -blogin lukijakunta näyttää kasvavan kiitettävästi. Viimeisimmän kuukauden saldo on 9313 yksittäistä lukijaa. Noviisibloggaajalle minusta se on hirmu paljon. Kiitos siitä ja syvä kumarrus. Toivottavasti pystyn kehittymään vielä paremmaksi kirjoittajaksi ja kuvaajaksi.

Halusin muistaa teitä ihanaiset lukijani vielä jollain tavoin. Blogisynttäreiden kunniaksi arvon kaksi tuotesarjaa Nivean Vital Soja anti-age ihonhoitotuotteita. Yksi palkintopakkaus sisältää:

Nivea Vital Soja Anti-age päivävoiteen

Nivea Vital Soja Anti-age yövoiteen

Nivea Cellular Volume filling pearls Anti-age seerumin

Labellon huulirasvan

Arvontaan voit osallistua Samppanjaa muovimukista -blogin Facebook-sivulla 2.7.2017 klo 16 asti.

 

Aurinkoisin terveisin samppanjalle perso täti-ihminen Annemaria

 

Nivean tuotteet arvontaan antoi Akvamariini Porter Novelli

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heidi / Fiiliksiä & hetkiä maanantai, 26 kesäkuun, 2017 at 22:35

  Onnea kaksivuotiaalle! Kiva aina kuulla muiden blogitarinoita ja myös sitä, mitä se on itse kenellekin tuonut 🙂 Bloggaamisen iloa jatkossakin, skål!

  • Reply Annemaria maanantai, 26 kesäkuun, 2017 at 23:10

   Kiitos. Kirjoittamisen iloa ja luovuuden paloa sinullekin 🙂

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa maanantai, 26 kesäkuun, 2017 at 22:53

  Onnea ikätoverille! 🙂 Hyvin paljon samoja fiiliksiä on omalle blogitaipaleelleni mahtunut. Ei sitä ensimmäistä postausta kirjoittaessa olisi ikinä uskonut, mitä kaikkea bloggaaminen voisikaan tuoda mukanaan.

  • Reply Annemaria maanantai, 26 kesäkuun, 2017 at 23:16

   Tattis. Ihan mahtiharrastus tästä kehkeytyi. Tosin yllättävää on ollut, miten aikaa vievä sellainen. Hauska on ollut huomata myös, että vasta nyt uskallan omilla kasvoillani julkisesti kertoa blogin kirjoittamisesta. Aiemmin ensireaktio jonkun kerrottua lukevansa blogiani oli lähinnä apua. Toivottavasti törmäillään taas 🙂

 • Reply Reissaaja1 tiistai, 27 kesäkuun, 2017 at 20:17

  Paljon Onnea 2-v!
  Tästä on hyvä jatkaa matkaa. 🙂

  • Reply Annemaria tiistai, 27 kesäkuun, 2017 at 20:19

   Kiitos, vasta opittu kävelemään 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.