Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suomi

Lähde fiilistelemään matkamessuille – osallistu arvontaan ja voita liput kahdelle

keskiviikko, 11 tammikuun, 2017

Maailma on jälleen lautasella Matka2017 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.1. Olen samaan aikaan blogimatkalla Pietarissa, mutta onneksi ennätän sentään sunnuntaille tutkailemaan messujen antia.

Oma suosikkini Espanja on tänäkin vuonna mukana melko laajalla tarjonnalla. Pidän erinomaisena asiana sitä, että maan eri alueet kuten Andalusia, Galicia, Valencia ja Katalonia ovat mukana omilla osastoillaan. Espanja on niin erilainen riippuen siitä mihin päin maata matkustaa. Sunnuntain ohjelmassa näyttää olevan myös mielenkiintoinen luento, jossa Barcelonan asiantuntijat antavat matkavinkkejä lempikaupunkiini.

Muista maista itseäni kiinnostavat erityisesti Portugali ja Islanti, jotka ovat niin ikään aika edustavasti mukana. Ja tietysti tuo suuri haaveeni Argentiina. Sunnuntain aamupäivän ohjelmasta bongasin Argentiinan rytmit -esityksen. Onhan luvassa argentiinalaista tangoa, onhan? Haluaisin olla iltapäivällä kuulolla myös ”Mitä haluat tietää Argentiinasta” -keskustelutilaisuudessa.

Enkä laittaisi yhtään hanttiin, jos löytäisin sellaisen mukavahintaisen lento- tai majoitustarjouksen 🙂 Ja toki bloggaajana kiinnostavat aina tutustumismahdollisuudet uusiin kohteisiin blogiyhteistyön merkeissä.

Nämä matkamessut eivät varmasti jätä kotimaan matkailun ystävääkään kylmäksi. Laskin, että messuilla on yhteensä yli 400 näytteilleasettajaa Suomesta. Eiköhän tästä tarjonnasta löydy jokaiselle jotain.

Lähde sinäkin fiilistelemään matkamessuille ja hakemaan asiantuntijoilta tietoa matkakohteista, jotka kiinnostavat.

Jos olet onnekas, voit voittaa messuille vapaaliput kahdelle sekä toivomasi Mondon kaupunkioppaan. Osallistu arvontaan Facebookissa tykkäämällä Samppanjaa muovimukista -blogin FB-sivusta ja kerro, minkä Mondon kaupunkioppaan haluaisit. Arvonta suoritetaan 15.1.2017 klo 16. Liput lähetetään pikimmiten postissa ja toivomasi kirja seuraa perässä.

Täältä pääset arvontaan: www.facebook.com/samppanjaamuovimukista

 

Matka

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jaana Hämäläinen perjantai, 13 tammikuun, 2017 at 05:09

    Hienoa!

  • Reply Boris Nikoskinen sunnuntai, 15 tammikuun, 2017 at 12:13

    Olisipa mahtavaa olla silmät suljettuna.kuuman auringon alla palmun katveessa ! Poissa muun maailman menolta.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.