Suomen suurin matkablogiyhteisö
Andalusia Costa del Sol Espanja Fuengirola

Fuengirolan lazy days

tiistai, 10 marraskuun, 2015

Fuengirola, Andalusia, Costa del Sol, Espanja

Onnellinen se ihminen, joka saa marraskuussa kulkea uimapuvussa pitkin merenrantaa, työntää varpaansa lämpimään hiekkaan tai kellahtaa rantatuoliin reporankana auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Täydelliseksi hetken tekee tarjoilija, joka kantaa viereesi kylmää, helmeilevää cavaa grillattujen sardiinien tuoksuessa ilmassa.

Vinkki: kun vuokraat rantatuoleja, tarkista onko paikalla mitään tarjousta. Vuokrasimme kolme rantatuolia hintaan 13,50 euroa ja saimme pakettiin pullon cavaa jäissä lasineen. Hyvä tarjous mielestäni.SkumppaaFuengirola ranta3Fuengirola ranta2

On ollut leppoisaa viettää muutama täydellisen rento päivä ystävieni huomassa Fuengirolassa. En ole oikeastaan tehnyt mitään, enkä mennyt minnekään. On tuntunut todella hyvältä viettää jokunen päivä ilman matkalaukun retuuttamista paikasta toiseen tai ylipäätään minkään nähtävyyden kiertämistä. Olemme viettäneet yhdessä pitkiä aamiaisia terassilla raahautuen myöhemmin korkeintaan tien toiselle puolelle meren rantaan, maanneet rantatuoleissa kuunnellen maininkeja ja istuneet etelän samettiyössä viiniä juoden. Ihanaa laiskaa elämää, la dolce vitaa parhaimmillaan.

Fuengirola4Fuengirola2Fuengirola rantaKesävarpaat

Tämän päivän paras hetki oli thaihieronta rannalla. Taitava hieroja käsitteli koko kroppani jalkapohjista kasvoihin ja sormenpäihin. Näin irrallista oloa enpä muista aikoihin. Tunnin lysti maksoi vain 20 euroa.

Kävin illalla vielä junakatuna tunnetulla kadulla suomalaisessa kampaamossa Hius ja Kauneus Norriksessa. Tämä kokemus ei ikävä kyllä ollut ihan nappiin. Kampaajan työ tuntui vähän huolimattomalta. Paikka olisi muutenkin tarvinnut päivitystä ja pientä stailausta. Yleisilme oli vähän sekainen ja törkyinen. Kampaamon valaistus oli sitä luokkaa, että ihmettelen kuinka pystyivät siinä ylipäätään työskentelemään. Eipä ainakaan iltapuolella saanut väristä mitään selkoa. Hinta 68 euroa sisälsi pesun, leikkauksen, värin ja föönäuksen.

Fuengirola thaihierontaFuengirola thaihieronta2

Huomenna tarkoitukseni olisi tehdä päiväretki jonnekin lähiseudulle. Mutta tänään en jaksa sitä vielä ajatella. Ehkä huomenna aamu-uinnin jälkeen. Tai sitten ei. Eläköön marraskuu ja Espanjan aurinko! Eläköön ihana joutilaisuus!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.