Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yli viikko takana

Juuh…Taas vähän hiljaista blogi linjalla. Ollut paljon kiireitä ja iltaisin sen verran väsynyt, että ei ole jaksanut blogia kirjoittaa. Mutta joo.. viikko ollut kiireinen ja vilkas..töissä oikein muuta ole tehnyt kun asennellut kipsilevyjä ja siivoillut. Sunnuntaina kävimme paikallisessa kirkossa mikä olikin aivan erillainen kokemus kuin suomessa kävisi kirkossa. N kaksi tuhatta ihmistä paikalla iloista musiikkia, kaiken ikäistä yleisöä ja muutenkin aivan erillainen tunnelma ku suomalaisessa kirkossa. Siinäpä oli viikko aikalailla tiivistettynä.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Arja perjantai, 22 huhtikuun, 2016 at 18:16

    Millainen työpaikka on suomalaiseen verrattuna? Huomaatko eroja tai samoja piirteitä?

    • Reply sakus keskiviikko, 27 huhtikuun, 2016 at 23:29

      Erillaisuuksia on ainakiin, että oikeastaan kaikki tehdään betonista ja metallista. Puuta ei käytetä oikeastaan missään. Työturvallisuus on heikompaa mitä suomessa. Samallaisuuksia varmaankin rakentamistavat.

    Leave a Reply