Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viimeistä päivää viedään

Täällä taas.. viimeistä päivään Hollannissa viettämässä. Viimeinen viikko mennyt todella hyvin ja nopeasti. Töissä ole oikein muuta tehty kuin muurailtu ja asenneltu kipsilevyjä.  Eilein käytiin Egbertin luona syömässä ja viettämässä iltaa mikä oli todella hauskaa. Huomenna onkin aika lähteä kotia päin. Yritän vedä päivittää miten kotimatka meni lauantaina/sunnuntaina.

Täällä taas

Juuh..taas ei ole oikein kerennyt blogia kirjoittamaa ollut vähän kiireitä ja laiskuutta…Mutta tässähän tämä menee vähä rennompi viikko puolessa välissä kun vain kolme päivää töitä. Töissä nyt oikein muuta ole tehnyt kun kipsilevyjä asennellu kolmatta viikkoa.

Yli viikko takana

Juuh…Taas vähän hiljaista blogi linjalla. Ollut paljon kiireitä ja iltaisin sen verran väsynyt, että ei ole jaksanut blogia kirjoittaa. Mutta joo.. viikko ollut kiireinen ja vilkas..töissä oikein muuta ole tehnyt kun asennellut kipsilevyjä ja siivoillut. Sunnuntaina kävimme paikallisessa kirkossa mikä olikin aivan erillainen kokemus kuin suomessa kävisi kirkossa. N kaksi tuhatta ihmistä paikalla iloista musiikkia, kaiken ikäistä yleisöä ja muutenkin aivan erillainen tunnelma ku suomalaisessa kirkossa. Siinäpä oli viikko aikalailla tiivistettynä.

Hello, its me again

Juuh, täällä taas parin päivän tauon jälkeen. Töissä ollut vähän kiireitä ja pitkät päivät ni ei ole oikein kerennyt kirjoittaa.

Mennään jo torstai iltaa..melkein jo ensimmäinen viikko oltu Hollannissa..hauskaa on ollut ja sää ollut loistava ja ruoka hyvää. Pyöräilyyn on jo näin 5 päivän aikana tottunut ja ei eksytä enää n. 3 kertaa päivässä. Työt menee ihmetellessä eri  Maan tekniikoita ihmetellessä ja aikaisiin herätyksiin on jo melkein totuttu. Mutta eipä tässä muuta olekkaan enää jotan byers.