Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hangon parhaat toukokuussa

Jos haluat välttää kesäruuhkat Hangossa, piipahda siellä jo toukokuun alussa – tosin jos olet valmis mahdollisesti tinkimään palveluista ja ravintoloiden aukioloajoista. Itse suuntasin helatorstai-viikolla Hankoon muutamaksi päiväksi, ja kaduilla sekä luontopoluilla sai kuljeksia melkoisen rauhassa.

Nauti rauhasta kaduilla ja luontopoluilla

Tee päiväretki Tulliniemeen

Rauhallisten kävelyiden ja huviloiden ihastelun lisäksi on Hangossa ainakin kerran käytävä Suomen mantereen eteläisimmässä kärjessä Tulliniemessä, jonne pääsee Tulliniemen luontopolkua pitkin. Polku kulkee alkuun aivan meren rannalta, ja varsinkin aamulla hieman utuinen ja tyyni meri on vaikuttavan näköinen. Välillä tuli jopa fiilis, että kävelee jossain ulkomailla, kuten rosoisessa Kroatiassa..

Poikkea merellisessä Neljän tuulen tuvassa

Toinen merta rakastavan vierailijan must-kohde on Neljän tuulen tupa, jonne kuljetaan hiekkarannan viertä kulkevaa kävelytietä pitkin. Kahvila sijaitsee aivan meren äärellä rantakallion päällä, ja tätä paikkaa on isännöinyt itse Mannerheim 1920-1930-lukujen taitteessa.

Neljän tuulen tupa sisältä päin

Sään salliessa kannattaa ehdottomasti suunnata kahville terassille!

Niin upeat maisemat, eikö olekin? Ja mainintana vielä, että kahvilan terassi on koiraystävällinen, jos matkustaa karvakaverin kanssa 🙂

Näistä asioista nautin Hangossa parin päivän reissulla.

Mitkä on sun lempipaikat Hangossa?

– Saila

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply