Iiihana Italia!

Kuka muu rakastaa Italiaa? Varmasti aika moni, sillä riittäähän Italiassa niin paljon asioita tykättäväksi sekä myös niin paljon paikkoja matkustettavaksi! Itselläni on Italian bucket-listalla Cinque Terre, Toscana, Sardinia & Sisilia, toistamiseen Gardajärvi ja Venetsia.. Listaa voisi vielä jatkaa 🙂 Ajattelin kuitenkin fiilistellä viime vuoden kesänä tehtyä Italian matkaa, jossa myös tuli nähtyä aika paljonkin eri paikkoja. Matkareittinä oli siis Rooma-Napoli-Capri-Amalfin rannikko-Pompei-Rooma; ja täytyy sanoa että loma oli yksi parhaimmista mitä olen tehnyt viime vuosina! Niin toinen toistaan upeimpia ja kauniimpia kaupunkeja, rakennuksia, maisemia ja tietysti aivan ihanaa ruokaa!

Amalfin rannikko, ja erityisesti siellä oleva Positano oli saanut minut pauloihinsa selattuani suosittujen matkasivustojen ja blogien kuvia – tänne oli päästävä! Kun matkan suunnitelmat etenivät, tuli ilmi kuinka helposti matkaan yhdistäisi mm. aivan hulppean ihanan Caprin saaren, joka oli myös ollut aina salaisissa haaveissani. Matkakohteet olivat siis lähes  täydelliset! En usko, että tällä matkalla oli paikkaa, jota en voisi suositella muille..

Kerron myöhemmin lisää tästä matkasta ja palaan yksityiskohtaisemmin matkan varrella käytyihin kohteisiin. Ensimmäiset fiilistelyt kuitenkin tältä matkaltani..

Matka sisälsi..

Napolin ruuhkaisten ja hektisten katujen tutkimista (ja autojen väistelyä)…

aivan valloittavaan Procidan saareen tutustumista…

 

 

lumoutumista Caprin uskomattomista auringonlaskuista…

Salernon kaupungin kukkaloiston ihailua…

lukemattomien kuvien ottamista Amalfin rannikolta…

paljon askeleita Pompein suuressa rauniokaupungissa…

sekä totaalista rakastumista Rooman maagisiin iltoihin.

 

Lisää Italiaa luvassa!

-Saila

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply