hero taustakuva

Vau! Kreikkalaisen rantaravintolan katto teki siitä somehitin – tämä on nähtävä!

K-Studio artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Kreikkalaisen rantaravintolan katto on tehnyt siitä kuuluisan.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 31.10.2018
facebook   whatsapp

Costa Navarinon rantaravintolasta tuli Instagram-hitti

Voiko ravintolan katto olla syy hakeutua sinne syömään tai juomaan? Kyllä voi – ainakin jos se näyttää yhtä upealta kuin Kreikassa sijaitsevassa rantaravintolassa Barbounissa Peleponnesoksen niemimaalla.

Costa Navarino -hotellin ravintolassa on käytetty nerokkaasti kattona hulmuavaa kangasta, joka liehuu rannalla tuulen mukana. Verkossa jaetut kuvat ovat saaneet somekansan ihastumaan erikoiseen ratkaisuun.

Lähes hypnoottisesti liikkuva katto ja rantaan huuhtoutuvat aallot tekevät Barbounista rentouttavan lounas- tai drinkkipaikan. Katon kangassuikaleiden liikkeisiin vaikuttaa sää: mitä tuulisempaa, sitä enemmän katonrajassa tapahtuu.

Kannattaa huomioida, että kangaskatto ei kestä kaikkia sääolosuhteita. Myrskyisällä säällä tai sesongin ulkopuolella katto ei välttämättä ole paikoillaan.

K-StudioCosta Navarinon rantaravintolassa on upea katto
Kangaskatto luo hypnoottisen aaltoilevan tunnelman tuulessa.

Ravintolan on suunnitellut kreikkalainen arkkitehtitoimisto K-Studio, joka halusi saada sen sulautumaan ympäröivään maisemaan. Kun Barbouni valmistui vuonna 2011, ei Instagramin kautta suosioon nousseista paikoista ollut vielä tullut käsitettä. Nyt ravintola on saavuttanut uutta näkyvyyttä ympäri maailmaa.

Manner-Kreikan kohteet ovat perinteisesti jääneet saarten varjoon, mutta ainakaan rannoissa ei Peleponnesoksen alueella hävitä saarikohteille. Täältä löytyy muun muassa hurmaava Voidokilian ranta, joka sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Costa Navarinosta.

Peleponnesoksen niemimaalle on helpointa matkustaa lentämällä ensin Ateenaan ja jatkamalla sieltä matkaa vuokra-autolla. Costa Navarino on Westin-ketjuun kuuluva viiden tähden hotelli.

Katso alta matkailijoiden jakamia kuvia upeasta ravintolasta!

Lähde: CNN
Kuvat: K-Studio, Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.