hero taustakuva

Ruotsinlaivalla maailmanluokan herkkuja – suomalainen Michelin-ravintola laajentaa Silja Serenadelle

Flickr / Edsel Little artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Silja Serenade -laivalla voi herkutella Michelin-tason ruoalla kahtena päivänä huhtikuussa 2017.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 05.04.2017
facebook   whatsapp

Kahden päivän pop up -ravintola

Michelin-palkitun ravintola Olon pop up -ravintola avautuu Silja Serenade -laivalle 27.–28. huhtikuuta 2017. Kaksi päivää avoinna olevassa ravintolassa tarjoillaan ravintola Olon keittiömestari Jari Vesivalon sekä Silja Linen ravintolatoimenjohtaja Matti Jämsénin suunnittelema yllätysmenu. Pop up -ravintola avataan laivan Bon Vivant -ravintolaan.

– Siljan laivoilla ei ole koskaan aikaisemmin toteutettu vastaavaa. Näinä päivinä Bon Vivant -ravintolassa on tarjolla vain tämä erikoismenu. Kyseessä on yllätysmenu, mutta listalta voi etukäteen katsella mitä raaka-aineita annoksissa käytetään. Uskon että pop up -menu tuo ruokaa rakastaville matkustajille aivan uudenlaisen ja ainutlaatuisen kokemuksen, Tallink Siljan ravintolatoimenjohtaja Matti jämsén iloitsee.

Ravintola Olon tapaan menuvaihtoehtoja on tarjolla kaksi, ja asiakkaat voivat valita joko viidestä ruokalajista tai vaihtoehtoisesti kaikista listan annoksista koostuvan menun. Mukana on Olon klassikkoannoksia, mutta listalla on myös erityisesti Serenaden pop up -ravintolaa varten suunniteltuja ruokia.

Annokset valmistetaan Michelin-ravintolalle tyypillisesti ensiluokkaisista raaka-aineista, joista kokkikaksikko ei tingi. Raaka-aineet ovat peräisin pääosin Suomesta ja Ruotsista.

– Olemme keskittyneet parhaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin. Matin avulla voimme hyödyntää helposti myös Ruotsin tarjontaa, koska siellä kevät on jo aluillaan, Jari Vesivalo kertoo.

Helsingissä sijaitseva ravintola Olo on yksi Suomen harvoja Michelin-ravintoloita. Ravintolalla on ollut arvostettu tähti vuodesta 2011 lähtien.

>> Lue myös: Nauti illallinen pitkän kaavan mukaan – nämä ovat Suomen Michelin-ravintolat

Lähde: Tallink Silja
Kuva: Flickr / Edsel Little

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.