Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Mökkiviikonloppu

Rentouttava mökkiviikonloppu takanapäin. En tiedä melkein mitään niin parasta, kun pakata laukut ja hypätä autoon tai bussiin sekä suunnata koko viikonlopuksi mökille. Mökillä saa unohdettua hetkeksi kaikki murheet ja saa vain nauttia ja rentoutua täysin siemauksin.

Meidän mökkiviikonloppuun kuului hyvää ruokaa, soutelua, sateen ropinan kuuntelua, auringonottoa, uimista ja saunomista. Kun on hauskaa, aikakin menee kun siivillä ja äkkiä huomaa, että viikonloppu onkin ohi. Lauantaina satoi kaatamalla ja ukkosti, joten se päivä hurahti sisällä katsoen tv:tä ja lukien. Ei silti ollut tylsää, välillä on ihana olla tekemättä mitään ja vain olla. Lauantai-ilta näytti jo paremmalta ja uskaltauduin uimaan ja ulos lenkkeilemään. Sunnuntaina saatiin paistatella 28C auringossa ja otinkin siitä kaiken irti uiden ja nauttien lämmöstä.

Vaikka sitä kuin reissaisi, niin näitä Suomen kesäisiä mökkeilyviikonloppuja jäisi kyllä kaipaamaan. Saunan ja Fazerin sinisen lisäksi. Heh. Mitkä asiat teillä on sellaisia, jota jäätte aina kaipaamaan Suomesta reissatessanne? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply