Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

MATKAMESSUFIILIKSIÄ JÄLKIKÄTEEN

Matkamessuista on kulunut melkein kuukausi, koska kiireiden takia ole ehtinyt vielä päivittämään blogia messujen tiimoilta päätin tehdä sen nyt. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan, right?

Olen osallistunut viimeiset viisi vuotta vuosittain Matkamessuille. Ensimmäistä kertaa eksyin messuille silkasta mielenkiinnosta yläasteikäisenä, ja tämän jälkeen satunnaisia kertoja lukioikäisenä. Ensimmäistä kertaa alan opiskelijana pääsin messuille Mikkelin koulun opintomatkalla 2015, jolloin osallistuimme myös mielenkiintosille Pro-luennoille. Tämän jälkeen pääsin osallistumaan messuille jälleen kerran toisen kouluni Haaga-Helian kautta. Viimeiset kaksi kertaa olen päätynyt messuille ihan vain omakustanteisesti reissuideoita miettien ja inspiraatiota hakien. Mielestäni Matkamessut on hieno tilaisuus tutustua eri kohteisiin ja uusimpiin matkailutrendeihin, jopa kulttuureihin. Etenkin alalta valmistuneena kaikki ajankohtainen kiinnostaa ja on hienoa tälläkin tavalla verestää ”ammattitaitoaan” alan uusilla trendeillä ja villityksillä.

Tänä vuonna myös kotimaan matkailua oltiin nostettu näyttävästi esille. En itse ole kovin innokas kotimaan matkailija, mutta päästöjen kannalta koitan sitä lisätä ulkomaan matkailun sijasta. Viime vuonna kävimme Imatralla – saa nähdä mikä olisi tämän vuoden kotimaan reissukohde. Voi olla että se löytyy muutamasta esitteestä, jotka tarttuivat mukaan.

Omat suosikkini tämän vuoden messuilta olivat ehdottomasti Aurinkomatkojen ja Finnairin kuvausseinät, näin valokuvaamisesta tykkääjän näkökulmasta. Näiltä kuvausständeiltä sai tänävuonna mukaan myös polaroidkuvat muistoksi, joten meillä nököttää nyt kaksi kuvaa jääkaapin ovessa. Plussaa Perho-koulun pisteelle hauskasta valokuvauspisteestä ja aurinkolaseista! Kiinnostavia pisteitä oli myös monilla muilla. Alla vielä muutamat kuvatunnelmat tammikuun messuilta.

Oletteko te aktiivisia matkamessuilijoita? Mitkä oli teidän kuukaudentakaiset matkamessusuosikit?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply