Suomen suurin matkablogiyhteisö

BLOGI & YHTEISTYÖ


Runaway World -matkablogissa pääset seurailemaan seikkailuja kotosuomesta kauas maailman ääriin.

Suurimpina intohimonani toimivat matkailu, kirjoittaminen ja valokuvaus. Päätinkin yhdistää nämä ja perustaa vihdoin haaveilemani matkablogin. Matkablogini kertoo reissaamisesta lähitienoilla, etäällä ja noh, näiden välillä. Matkustamisessa minua kiehtoo uusien paikkojen näkeminen, erilaiset kulttuurit, uusiin ihmisiin tutustuminen ja seikkailun tunne. Parasta on herätä aamulla uudesta kaupungista ja tietää, että mitä vain voi tapahtua – uusien paikkojen näkeminen ja kokeminen antaa yllättävän paljon virtaa harmaaseen arkeen.

Blogistani löydät totuudenmukaisia kokemuksia, kiehtovia reissutarinoita ja laajalti vinkkejä reissaamiseen liittyen. Matkoihini kuuluu useimmiten ikimuistoisia elämyksiä, hyvää ruokaa ja auringonpaistetta. Blogi toimii kanavana jakaa kokemuksia muiden matkailijoiden kanssa, ja toimia inspiraationa muille.

Blogini on perustettu syksyllä 2018. Alustana toimii suosittu matkailumedia Rantapallo.


Olen 23-vuotias, keväällä 2018 valmistunut matkailualan restonomi. Olen Etelä-Suomen kasvatti, joka on koittanut elämää myös Espanjan Aurinkorannikolla ja Etelä-Savossa, mutta palannut kuitenkin takaisin juurilleen.

Jos minun pitäisi kuvailla itseäni yhdellä sanalla matkailijana se olisi extempore – Saatan varata lennot kohteeseen paria päivää, viikkoa ennen lähtöä ja kohteessa tykkään mennä fiiliksen mukaan. En pidä tärkeänä turhan tarkkojen suunnitelmien tekoa, vaan tykkään herätä aamulla ja katsoa mitä päivä tuo tullessaan. Minut luokiteltaisiin varmaan tässä vaiheessa kastiin ”se kokenut hotellimatkailija”, vaikka sydämeni janoaa myös seikkailua ja reppureissausta.


Blogini yleisin lukija 25-34 vuotias (36,29%) nainen (67,4%). Blogiani luetaan eniten Suomessa, mutta blogilla on myös satunnaisia lukijoita muista maista (~13%). Suosituin kaupunki lukijoiden keskuudessa on Helsinki ja tämän jälkeen Tampere ja Turku. Sivun katseluita on kuukaudessa 893. Määrä kapuaa pikkuhiljaa ylöspäin, sillä blogi on vasta tuore. Lukijoiden istunnon keskimääräinen pituus on 1 minuutti ja 24 sekuntia.

 


Mikäli sinulla on mielessä jokin yhteistyöidea liittyen blogiini tai sosiaalisen median kanaviini kuulen tästä mielelläni lisää. Otan vastaan mielelläni myös palautetta, vinkkejä, kysymyksiä ja muita herääviä ajatuksia blogiini liittyen. Kiitos, että vierailit blogissani. Odotan mahdollista yhteydenottoasi.

[email protected]