hero taustakuva

Tältä näyttää Viking Linen uudistunut Mariella

Viking Line artikkelin kuva
Risteilymatkat
Vuonna 2015 kolmekymppisiään juhliva Mariella on saanut perusteellisen kasvojenkohotuksen. Muun muassa hyttejä, ravintoloita ja yökerhoa on uudistettu.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 30.04.2015
facebook   whatsapp

Uusi hyttiluokka ja muita muutoksia

Viking Linen M/S Mariellan kahden viikon uudistustöiden aikana yli sata hyttiä koki muodonmuutoksen. Tuttujen hyttiluokkien lisäksi varattavissa on nyt myös tuore Comfort-hyttiluokka, jonka 72 hytissä on uusi sisustus, parivuoteet, TV ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi aluksen kaikki luksushytit ovat saaneet modernin ilmeen.

Yli miljoona ihmistä matkustaa vuosittain Helsinki–Tukholma-reitillä Viking Linen Mariellalla ja Gabriellalla, ja matkustajat odottavat nykyisin laivoilta laadukkaita palveluita.

– Enää ei riitä esimerkiksi halvin hyttiluokka, vaan matkalta halutaan myös hieman luksusta. Toki monet perinteet, kuten pallomeri ja buffetruokailu, ovat säilyttäneet suosionsa, mutta näiden rinnalle kaivataan nyt uudenlaisia elämyksiä, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Viking Line kertoo pyrkivänsä vastaamaan Mariellan matkustajien toiveisiin muun muassa sosiaaliseen ruokailuelämykseen panostavalla Plate – Social Dining -ravintolalla, jossa on teollisuushenkinen sisustus. Toinen ravintolauutuus on Ocean Grill, jossa kokit valmistavat grilliruokia avokeittiössä asiakkaan silmien edessä.

Paremmat puitteet kokouksiin ja vapaa-aikaan

Myös Mariellan kokoustiloja lisättiin uudistuksen yhteydessä. Entisen 300 hengen auditorion lisäksi alukselle rakennettiin 40 henkilöä vetävä kokoustila. Merinäköalalla varustettu tila on sisustettu ruotsalaisen Alexander Lervikin suunnittelemin huonekaluin.

Aluksen yökerho Club Mar uudistui sisustuksesta äänentoistoon ja sisältää nyt istuinpaikan 430 matkustajalle. Myös perheen nuoremmille löytyy entistä enemmän vaihtoehtoja leikkihuoneen lisäksi: PS4 Lounge sekä lastenhuone.

Viking Line investoi kuluvana vuonna erityisesti laivojen viihtyisyyteen. M/S Mariellan lisäksi laivayhtiö on kunnostanut alkuvuodesta myös Helsinki–Tallinna-välillä matkaavaa M/S Viking XPRS -alusta ja sen palvelutarjontaa. Myös M/S Gabriellalla osa kahden hengen perhehyteistä on uudistettu.

Katso, miltä Mariellalla nyt näyttää!

Mariella
Cava Barin asiakkaat voivat ihastella merimaisemia.
Mariella
Uudistettu Club Mar tarjoaa istumapaikat 430 asiakkaalle.
Mariella
Yli sata hyttiä koki muodonmuutoksen uudistustöiden aikana.
Mariella
Kokoustiloja lisättiin uudistuksen yhteydessä.
Mariella
Plate-ravintolan sisustus on trendikkäästi teollisuushenkinen.

Lähde ja kuvat: Viking Line

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.