TERVETULOA TUOREEN MATKABLOGIN PARIIN!

tiistai, 12. helmikuu 2019

Sisällöntuottaminen, suunnittelu, haaveilu, kirjoittaminen ja kuvaaminen ovat suurimpia intohimojani – miksi en siis toteuttaisi itseäni kirjoittamalla aiheesta, jota rakastan? Pitkän pohdinnan ja suunnittelun jälkeen, tässä se nyt on: Rinkkaprinsessa-matkablogi! Tervetuloa seuraamaan seikkailuitani lähellä ja kaukana, keräämään talteen matkavinkkejä erityisesti budjetti- ja omatoimimatkailusta sekä lukemaan omia ajatuksiani matkustamisesta.

Blogin kirjoittajasta vielä mainittakoon, että tottelen nimeä Emilia ja olen parikymppinen helsinkiläistynyt lappilainen. Olen melko spontaani ja harrastan päätöntä päätöksentekoa – kuten nyt tämä hullutus, että irtisanoin työpaikkani ja asuntoni, vein huonekalut varastoon, ostin menolipun maailman toiselle puolelle enkä tiedä mitä siellä ja milloin tulen takaisin, mukanani 45 litran rinkka ja rakas poikaystäväni. Että silleen!

Tästä päästiin nyt hyvään alkuun ja paljastan pian tarkemmat reissusuunnitelmat täällä blogin puolella. Reissun etenemistä voi seurailla myös Facebookissa ja Instagramissa, toki nimellä @Rinkkaprinsessa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.