Suomen suurin matkablogiyhteisö

RINKKAPRINSESSA-MATKABLOGI 1-VEE!

maanantai, 03. helmikuun 2020

Moikka rakkaat lukijat, 

En ole vielä unohtanut teitä, enkä myöskään tätä 1-vuotiaaksi kääntyvää matkablogiani, vaikka viimeisimmän postauksen päivämäärästä voisi päätellä jotain ihan muuta. Blogin synttäreiden lisäksi myös kotiinpaluusta tulee täyteen jo reilu kuukausi – vieläkään en ole reissun jäljiltä ennallaan (enkä tuskin koskaan tule täysin olemaankaan), mutta päivä kerrallaan haikeus ja ikävä Uutta-Seelantia kohtaan helpottaa, ja menneisyyden kaipuun tilalle alkaa hiipiä odotukset tulevasta.

Vielä kertauksen vuoksi, ja teille, jotka ette ole aiemmin törmänneet blogiini – vuosi sitten hetken mielijohteesta päätin irtisanoa työni ja vuokra-asuntoni Helsingissä, ja lähteä reppu selässä seikkailemaan Uuteen-Seelantiin. Perustin silloin Rinkkaprinsessa-matkablogin ajatuksena jakaa reaaliaikaisia reissukuulumisia lähipiirille. Mutta siinä vaiheessa, kun totuus elämän lyhyydestä ja Uuden-Seelannin surkeista nettiyhteyksistä lävähti päin kasvoja, tajusin lopettaa stressaamasta kirjoittamisen suhteen, ja päätin elää elämäni upeinta vuotta hetkessä – siitä syystä moni tarina reissun päältä onkin jäänyt vielä toistaiseksi kertomatta.

No mites se suunnittelemani pehmeä lasku arkeen ja rauhallinen joulu kotona perheen kanssa? Ei puhettakaan! Toiminnan naisena hyppäsin saman tien kotiin palattuani safarioppaan saappaisiin kotikaupungissani Rovaniemellä. Elämäni tähän asti mullistavimman matkan aikana syntyneet ajatukset ja kokemukset saivat kieltämättä pään aika pyörälle, eikä niiden käsittelyyn juuri jäänyt tilaa joulusesongin kiireessä ja tohinassa. Päätin jättää stressit somettamisesta ja kaikenlaisesta suorittamisesta sikseen, ja keskittyä vapaina hetkinä itseeni ja omien ajatusten selvittelyyn – siitä syystä minusta ei ole juuri kuulunut, mutta nyt jonkin aikaa reissusta toipuneena minusta viimein alkaa olla jakamaan huikeimpia muistoja reissusta myös teidän lukijoiden kanssa.

Kiitos kun olet täällä, ja jääthän jatkossakin seuraamaan! Hurjan kivaa alkavaa viikkoa ruudun toiselle puolelle, 

Emilia / Rinkkaprinsessa-matkablogi

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 10. helmikuun 2020 at 12:51 AM

    Sulla oli kyllä varmasti ihan mahtava vuosi! Itsellänikin on ollut haaveissa asua Uudessa-Seelannissa.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.