Suomen suurin matkablogiyhteisö

POSTIKORTTI ETELÄSAARELTA

maanantai, 12. elokuun 2019

Terkkuja tien päältä! 1500 kilometrin ajomatkasta on jo taitettu yli puolet, ja Wanganuin sumuiset kukkulat ovat vaihtuneet Marlboroughn viinitiloihin. Tämän roadtripin päätepysäkkinä on myös viinitila, tosin aivan Eteläsaaren eteläkärjessä – Cromwell, here we come!

Viime viikkoihin on mahtunut kaikkea treenaamisesta työhakemusten lähettelyyn ja auton remppaamisesta viininmaisteluun. Muutaman vapaaviikon aikana saatiin mukavasti akkuja latailtua ja kierreltyä loputkin Rodneyn alueesta. Jaoin aiemmin ”Älä missaa näitä Pohjois-Aucklandissa”-postauksen, mutta täytynee tehdä sille jatko-osa, sillä mainitsemisen arvoista tekemistä ja näkemistä löytyi kyseiseltä alueelta roppakaupalla lisää.

Pienellä ponnistelulla saatiin auto valmiiksi muutamassa viikossa kaiken muun puuhan ohella. Laitettiin koko sisus uusiksi, sillä säilytystilan puute ja epäkäytännöllisyys haittasivat autossa asumista huomattavasti ennen remonttia. Niin, ja takeaway-pizzan hakeminen tiskiurakan välttämiseksi alkoi jo pikkuhiljaa näkyä vyötäröllä, joten päätettiin säilytystilojen kohentamisen lisäksi asentaa autoon pikkuruinen keittiö, josta löytyy myös tiskiallas. Rempan etenemisestä ja lopputuloksesta löytyy lisää Instagram-storysta, ja kuvaan teille vielä jossain vaiheessa esittelyvideon meidän autosta.

 Kuten meidän campervan, myös meidän reissusuunnitelma koki suuren muodonmuutoksen. Kymmenet ympäri Pohjoissaarta lähetetyt työhakemukset odottavat vieläkin vastausta – mutta me ei jääty odottamaan, vaan napattiin työtarjous viinitilalta Eteläsaarelta, Queenstownin kupeesta. Kuuluukohan talon viini työsuhde-etuihin? Se jää nähtäväksi. 😉

Leppoisaa alkavaa viikkoa juuri sulle!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.