Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sadas kirjoitettu, ensimmäinen julkaistu TERVETULOTOIVOTUS

Queenstown, New Zealand

Hei sinä, joka tähän internetin nurkkaukseen löysit, TERVETULOA! En tiedä mitä etsit, mutta toivottavasti törmäät vielä johonkin jännittävään 4130 to go:n parissa.

Nyt on minunkin blogini, ihan oma nurkkakuntani nettikartalla, löytänyt perustuksensa ja iskeytynyt kallioon just tähän. Lienee hyvä hetki siis kertoa hieman missä ollaan ja kenen mielestä.

4130 to go on matkablogiajatuksella perustettu kirjoitusalusta minulle, eli 23-vuotiaalle tyypille nimeltään Rilla. Päätyökseni suoritan tällä hetkellä ravitsemustieteen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa, sivutyökseni teen välillä ihan ”oikeita” töitä ja sivusivutyökseni matkustan aina kun on rahaa ja mahdollisuus eeppiseen seikkailuun. Vierailtuja maita on tällä hetkellä plakkarissa 22 ja suunnitelmia ainakin toisen 22 maan varalle. Suurimpia kiinnostuksen kohteitani ovat vuoristot, vaelluskohteet ja luontomatkailu, mutta myös kaupungit ja hiekkarannat sopivat ohjelmaan aina silloin tällöin. Olen vannoutunut Uusi-Seelanti -fani ja maassa olen ehtinyt vierailla jo kolmesti, joten jollen mitään muuta saa aikaiseksi, niin Seelannista vähintään jaksan kertoa ja kirjoittaa.

Tämä blogi tulee sisältämään juttuja menneistä ja tulevista matkoista, erilaista pohdintaa matkailusta ja kaikesta siihen liittyvästä, sekä varmasti ajatuksia myös matkailuaiheiden ulkopuolelta. Tarkoituksenani on erityisesti kirjoittaa itselleni muistiin kokemuksia matkan varrelta, mutta mikäli joku toinenkin tarinoinnistani innostuu, niin aina vaan parempi. Saa nähdä mitä tuleman pitää!

🌏 Rilla

Next Post

No Comments

Leave a Reply