Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tervetuloa blogiini!

Kuka?

Olen 26-vuotias nainen ja käytyjä maita on takana jo yhtä monta kuin ikävuosia. Tukikohtani on Turussa, jossa jaan jääkaapin mieheni kanssa, mäyräkoira pyörii jaloissamme. Vapaa-aikaani kulutan tanssitunneilla ja lenkkipoluilla, mutta totaalinen rentoutuminen tapahtuu vasta lentokoneen pyörien irrotessa maasta.

Mitä?

Blogissa tulee näkymään tekstejä, vinkkejä ja kuvia matkoistani kotimaassa ja muualla. Matkat suuntautuvat usein hieman tunnetuimpien turistikohteiden ulkopuolelle, joten kätkettyjä helmiä on luvassa!

Missä?

Toistaiseksi matkani ovat suuntautuneet Euroopaan, kaukomatkat ovat vielä edessäpäin. Viimevuosina ja varsinkin koiran tultua elämään, myös kotimaan matkailu on saamassa enemmän jalansijaa reissuista.

Miksi?

Ajatus matkablogin perustamisesta on kytenyt kauan, aina uuden matka jälkeen se pompahtaa esiin: tästä pitää kirjoittaa vinkkejä muille! Itse koen, että suuri osa matkaa on suunnitteluvaihe. Tykkään itse selailla matkakertomuksia ja muiden kokemuksia kohteista, joihin olen menossa. Viime aikoina olen kuitenkin matkustellut sellaisiin kohteisiin, joihin ei ole vinkkejä juuri suomenkielisistä blogeista löytynyt ja tähän tarpeeseen sain nyt vihdoin perustettua blogin!

Tervetuloa mukaan!