Suomen suurin matkablogiyhteisö

Palasia meidän hääpäivästä

Tasan kuukausi sitten tahdottiin ja päätin julkaista pieniä palasia meidän ihanasta hääpäivästä täällä bloginkin puolella. Päivästä jäi kyllä kokonaisuudessaan hyvät muistot, ja harmi vain, että aika tuntui kulkevan niin nopeasti. Ja vaikka järjestelyjen suhteen oli nähnyt hirveästi vaivaa kaikkien pienten juttujen eteen, niin hääpäivänä tunnelman loivat kaikki ihanat ihmiset, eikä enää haitannut, vaikka jokin asia ei mennytkään suunnitelmien mukaan. Meidän kaasot, bestman ja perheet olivat nähneet myös hirveästi vaivaa päivän onnistumiseksi ja arkistojen kätköistä oli löytynyt myös videomateriaalia siitä, miten siskon kanssa ollaan tanssittu häitä jo 90-luvulla, minä tietysti isosiskona sain silloinkin olla morsian. Polttareistakin olivat kaasot askarrelleet mulle ihanat muistot videon ja kuvakirjan muodossa, puheita ja ylläriohjelmanumeroita piti yksi jos toinenkin ja kaiken kukkuraksi saatiin vielä nauttia upeasta säästäkin!

Mutta kuvat puhukoot tällä kertaa puolestaan, ja täytyy tähän väliin kyllä kehua meidän upeaa kuvaajaa, Suvi-Marja Tuuliaa, joka onnistui ihan just eikä melkein taltioimaan hääpäivän tunnelman kuviin. Potretteihin saatiin juuri sellaista maalaisromanttista tunnelmaa kuin haettiinkin ja niiden joukosta kiitoskorttikuvan valinta on kyllä ollut haastavaa. Alunperin ei meinattu ottaa dokumentaarista kuvausta ollenkaan, mutta kyllä se vain kannatti, kun näitä otoksia katselee. Ja ihanaa oli myös se, ettei kenenkään vieraan tarvinnut ottaa stressiä siitä, saadaanko kaikesta oleellisesta kuvat. Koska mieheni ei omien sanojensa mukaan halua blogijulkkikseksi, ja tuskin vieraammekaan, niin jäävät lemppareimmat yhteiskuvani tästä kollaasista nyt ulkopuolelle, mutta eiköhän näistäkin jo enimmät hääfiilikset välity.

Vihkitilaisuudessa tunnelmaa rentoutti huntuni, joka ei kovin tukevasti ollutkaan päässä kiinni ja tipahti alttarilla, kun käänsin päätäni. Loppuajan yritinkin vain pidätellä tilaisuudessa naurua, kun mietin, miten hyvää Hullut häävideot -materiaalia tilanteesta olisi saanut. Kirkon jälkeen päästiin unelmoimaani hevoskyytiin, ja ajeltiin pieni lenkki kirkonmäellä ennen kuin vaihdettiin autokyytiin.

Juhlapaikkana toiminut vanha navetta oli meille ihan nappivalinta, ja vaivalla askarrellut suodatinpussiruusutkin näyttivät kivoilta pöytäkoristeissa. Ruoka oli hyvää, harmi vain, että puku alkoi kiristää vyötäröltä aika nopeasti, joten syöminen jäi vähän vähemmälle.

Karkkibuffet oli ehdottomasti häiden hitti, johon lasten lisäksi jonottivat myös vähän vanhemmat vieraat. Kehuja saivat myös anopit tekemät macaronsit, sillä pitäähän ranskattaren häissä nyt vähän Ranskaakin olla.

Paappani soitti häävalssin haitarilla ja valtavasta laahuksesta huolimatta tanssiminen sujui kommelluksitta. Tuo laahus kyllä keräsi valtavan määrän likaa itseensä, ja pellolla kuvatessa roikkui siellä jotain risujakin perässä. Mutta puku oli lopulta niin ihana, etten raaskinut vaihtaa sitä ollenkaan lyhyempään jatkomekkoon, vaan biletin aamuviiteen asti se päällä. Harmi, kun tuollaista mekkoa ei voi pitää joka päivä!

Kaikki postauksen kuvat: © Suvi-Marja Tuulia

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, elokuu 11, 2015 at 14:56

  Ihanan näköiset häät, näyttää tosi tunnelmalliselta toi paikka! Ja kaunis puku sulla. 🙂

  • Reply Hanna keskiviikko, elokuu 12, 2015 at 10:04

   Kiitos! 🙂 Paikka oli todellakin kunnon tunnelmanluoja, ja haikeudella ihailen tuota pukua vielä itsekin, kun ei sille taida enää käyttökertoja tulla 🙂

 • Reply Katja tiistai, elokuu 11, 2015 at 15:56

  Voi kuinka ihanan tunnelmallisia kuvia! Ja sää oikein sädehdit tuo ihana mekko päällä ! Onnea teille vielä : )

  • Reply Hanna keskiviikko, elokuu 12, 2015 at 10:05

   Oi kiitos Katja! 🙂 Mekko oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä 🙂

 • Reply Tiia/reisereise tiistai, elokuu 11, 2015 at 18:52

  Niin ihana puku! Luin tämän jo puhelimella, mutta piti vielä tulla katsomaan kuvia uudestaan. Paljon onnea!!

  • Reply Hanna keskiviikko, elokuu 12, 2015 at 10:06

   Kiitos 🙂 Mäkin olen näitä kuvia selaillut jo monet kerrat läpi, mutta kyllä niissä vaan riittää ihasteltavaa!

  Leave a Reply