Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hääviikko!

Hellurei!

Mitään järkevää sisältöä ei tänne blogin puolelle tällä erää ole tulossa, sillä nyt alkoi HÄÄVIIKKO! Tiedossa siis aika paljon järkättävää vielä ennen lauantaita, joten palailen blogin ääreen todennäköisesti ensi viikon puolella. Pari päivää vielä menee töissä ja keskiviikkona pakataan kamat ja suunnataan auto kohti Pohjanmaata. To do -listat ovat siirtyneet kuukausi- ja viikkotasolta nyt siihen, että joka päivällä on kirjattu ylös asioita, jotka sinä päivänä täytyy saada tehtyä. Kiireisiä aikoja siis eletään, mutta eipähän kerkeä turhaan miettiä ja jännittää. Menu ja hääkakku on vielä päättämättä (tällainen pikkuasia tässä kohtaa vielä auki :D), mutta muuten alkaa olla koristeluja vaille valmista. Edellisviikon helteet hyödynsin täydellisen häärusketuksen hankkimiseen ja samalla olen pitänyt peukkuja pystyssä, että säätiedotukset ilman kylmenemisestä ja sateista tällä viikolla eivät pitäisi paikkaansa. Ja mikä parasta, olin saanut töistä vapaata vielä häiden jälkeisen maanantainkin, joten suunnataan sitten yhden yön minihäämatkalle niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Vaasa! ;D Kai sekin tyhjää parempi on, vaikka ei nyt ihan unelmien häämatkakohdelistalla ole, onneksi oikea häämatkakin siintää tulevaisuudessa ja häiden jälkeen päästäänkin sitten todenteolla suunnittelemaan unelmareissua maailman ympäri.

Loppuviikon aion noudattaa papin neuvoja ja muistaa syödä hyvin, nukkua hyvin ja olla jännittämättä, piece of cake! Nyt tämä morsian palaa takaisin hääjuttujen pariin, palaillaan ensi viikolla asiaan rouvana (mikä omaan korvaan kuulostaa kyllä todella vanhalta, ikäkriisi iski!). Ja hei kamut, jotka luette tätä mun blogia, nähdään pian, jee! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sofia maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 18:32

    <3 Nähdään pian!

    • Reply Hanna tiistai, heinäkuu 7, 2015 at 09:22

      Jee, niin nähdään! <3

    Leave a Reply