Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jäätävimmät turistikuvat vuosien varrelta

Olen joskus blogissa vitsillä heittänyt, että täytyisi varmaan joskus tehdä joku kuvakollaasi aiheesta tyylikkäänä reissussa. Omat asuvalinnat kun tuppaavat aina olemaan sieltä järkyimmästä päästä, ainakin kuvista kun katsoo jälkikäteen. Idea on kuitenkin jäänyt toteuttamatta, mutta nyt kun Archie Gone Lebanon -blogin Inka heitti ilmoille haasteen noloimpien matkakuvien julkaisemisesta, en voinut olla tarttumatta haasteeseen. Järkkyjä kuvia meinaan löytyy omista kuva-arkistoista sen verran, että jätin Ranska-vuoden kuvat kokonaan selaamatta tätä varten, ja löysin silti materiaalia enemmän kuin yhteen postaukseen mahtuu.

Tyylikäs asukokonaisuus Pariisissa, farkutkin oli tuolloin mallia teltta…

Omaperäinen turistikuva turistibussin edessä (taustalla piti olla Louvre).

Laivassa matkalla Tiomanille oli ilmeisen epämukavaa ja meluisaa.

Tyylikäs viidakkoseikkailija, kaikki mahdollinen hyttysten torjumiseksi on taas tehty.

Metroasemalla Kuala Lumpurissa kuikuilemassa junaa.

Marrakechin majapaikkaan päästyämme tunnelma oli aika mietteliäs, varmaan luksuspuitteet veti hiljaiseksi.

Aina ei jaksa reissussakaan hymyillä, Kreikan Korfulla hieman väsytti.

Heittämällä tyylikkäin matkagarderoobin asukokonaisuus. Huippumuodikas hellemekko 10 vuoden takaa ja ylihieno turistihattu. Kreikan reissulta näitä noloja kuvia olis piisannut.

Kansanjuhlassa Milanon torilla, tukka hyvin, kaikki hyvin.

Tukkakuva vol. 2 Frankfurtista.

Ei tainnut oikein lyonilainen salaatti maistua ilmeestä päätellen. Vielä vähemmän se maistui, kun löysin annoksesta jonkin öttimöntiäisen.

Vauhdikas hyppykuva, liikettä havaittavissa lähinnä käsissä. En ole vielä onnistunut yhdessäkään hyppykuvassa, ehkä fakta on se, että en pääse hyppäämään tarpeeksi korkealle, jotta perushitaalla kameralla kerkeäisi hypyn aikana nappaamaan kuvan.

Evästauko reilimatkalla, hyvää näyttää olevan.

Hieman väsähtänyt turisti Genevessä. Koko tuon päivän mulla oli ihan tajuton mahakipu, ja ilme on sen mukainen kaikissa kuvissa. Koko päivän visiitistä Geneveen jäi muutenkin aika hatarat muistikuvat, sillä kuljin vain miehen perässä mahaani pidellen sen kummemmin maisemia rekisteröiden.

Tämä oli aika jäätävä, oikein vesipeto Malesiassa snorklailemassa 😀 Kuvasta ehkä käykin ilmi, että vesi ei ole mikään mun vahvin elementti, vaan kaikki uimiseen viittaava on yleensä tällaista onnetonta räpiköintiä.

Vaikka itseään kohtaan yleensä onkin aina kriittinen, niin onhan osa näistä nyt ihan järkkyjä! 😀 Monissa matkakuvissa vähintäänkin vaatteet ovat hirveät, tukka on ihan kamalasti tai ilme on jotenkin ihan kahjo. Yleensä päässä keikkuu myös joku jälkikäteen katsottuna nolo hattu- tai huiviviritelmä auringonpistoksen ehkäisemiseksi. Löytyykö muita, keille tyylikkäät ja  samalla käytännölliset matkavaatteet on ihan utopistinen käsitys? 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Katja maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 09:21

  Nää on niin loistavia! 😀
  Mä en ole myöskään se edustavin vesikuvissa, jospas sais joskus itsekin tehtyä tämän

  • Reply Hanna maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 09:35

   Haha vesi on kyllä paha elementti, vähintäänkin tukka on huonosti kaikissa rantakuvissa 😀 Tee ihmeessä tämä, muiden haastekuvia on ollut hauska katsoa! 🙂

 • Reply Jenna/ Journey Diary maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 12:45

  Huippuja!! 😀

  • Reply Hanna maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 13:45

   Haha kiitos! 😀

 • Reply Jenni / Globe Called Home keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 15:06

  Näistä musta hyvin näkee, miten sitä itse suhtautuu kaikkein kriittisimmin omiin kuviinsa. Puolet näistä kuvista oli musta ihan normaaleja, jopa onnistuneita!

  • Reply Hanna keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 21:38

   Mä oon kans kattonut muiden näitä haastekuvia ja miettinyt samaa, että ei todellakaan epäonnistuneita otoksia ole kaikki 🙂 Mä oon kyllä tosi kriittinen just omia kuviani kohtaan, ja siksi en mitään selfieitäkään saa itsestäni julkaistua, kun kuvat ei mun mielestä ikinä oo tarpeeksi hyviä 😀 Joten kiva kuulla, että jonkun muun silmään kuvat näyttääkin ihan normaaleilta 🙂

  Leave a Reply