Suomen suurin matkablogiyhteisö

Suomi-tunnelmia

Heippa!

Tällä kertaa vuorossa vain pikaiset kuulumiset Suomen reissulta, oli kyllä mukava käydä kotona pitkästä aikaa. Vaikka Ruotsissa hyvin olenkin viihtynyt ja välillä jopa julistanut, että asiat on täällä vähän paremmin, niin kyllä Suomikin ihan kiva paikka on 🙂 Jopa ihan yllätti, että aika haikeaa oli tulla tänne takaisin vielä viideksi viikoksi. Mutta lentokentällä hyvästejä jättäessä tosin kävi mielessä, että taisi olla nyt viimeinen kerta, kun lähden ulkomaille asumaan, ainakin tällä tietoa. Pakolliset kieliharjoittelut alkaa olla aika lailla paketissa, ja hetkeen ei ole suunnitelmissa muuttaa ulkomaille. Seuraava tavoite voisikin olla vaikka valmistua joskus…

Suomessa tuli kyllä nautittua kesästä oikein kunnolla. Käytiin markkinoilla ja lauantaina kerittiin jopa nopeasti mökille uimaan. Niissä helteissä ihan hyvä idea! Viljapellotkin alkoi Pohjanmaalla jo kellertää ja upeita kuvauskohteita olisi riittänyt. Aika laiska olin kyllä kaivamaan kameraa esiin, mutta muutama kuva sentään tuli räpsittyä.

Sunnuntai menikin rippijuhlatunnelmissa kakkua syöden. Käteviä nuo juhlat, kun tuli nähtyä koko suku samalla kertaa, niin ei tarvi montaa kertaa selittää Tukholman kuulumisia 😀 Pienoinen kriisi tosin oli edellisenä iltana, kun onnistuin silittämään juhlamekkooni reiän… Mekko vaihtui sitten lennosta toiseen ja aika kovasti kyllä harmitti, että lempijuhlamekkoni meni piloille. Jatkossa taidan ostaa vaan vaatteita, joita ei tarvi silittää.

Huomenna sisko tulee Tukholmaan kylään, että tiedossa on taas kunnon turisteilua seuraavat päivät. Melkeen täytyy jo hieman valittaa tästä helteestä, koska työnteko ei enää oikein ole mukavaa näillä keleillä. Seuraavaksi taidankin suunnata uimaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply