Suomen suurin matkablogiyhteisö

Talvinen Pyynikki

Heippa!

Täytyisi varmaan aloittaa tämäkin postaus pahoittelemalla blogihiljaisuutta, mutta koska se olisi jo aika toistoa, niin jätetään välistä tällä kertaa 😀 To do -lista on ollut hyvä kaverini viimeiset viikot ja onneksi nyt on jo aika monta kohtaa saanut ruksattua tehdyksi. Muun muassa kandi on viimeistä hienosäätöä vaille valmis, vihdoinkin! Ja reissuunlähtö odottaa jo parin yön päästä, joten matkavalmistelujakin on jo täytynyt tehdä. Ainakin sen verran olen saanut aikaiseksi, ettei paria ekaa yötä tarvitse nukkua kadulla, vaan meillä on katto pään päällä 🙂

Ajattelin nyt kuitenkin vielä takatalven kunniaksi fiilistellä Pyynikin talvisia maisemia muutaman viikon takaiselta kävelyretkeltä. Pyynikki on varmasti yksi Tampereen upeimmista paikoista (varsinkin kesällä), ja jos asuisin yhtään lähempänä, niin näissä harjumaisemissa kelpaisi lenkkeillä (vaikka tuskin mä mitään mäkiä jaksaisin ylös juosta kuitenkaan….:D). Harjun huipulla on Pyynikin kuuluisa näkötorni, josta saa Tampereen parhaita munkkeja. Ihan jo niiden takia kannattaa jaksaa kiivetä harjun päälle asti, mutta näkötornin huipulta avautuvat upeat maisemat ovat vielä kiva plussa siihen päälle.

Rosendahlin rannalla oli hiljaista.

Tällä kertaa en kiivennyt näkötornin huipulle, mutta tässä kuvia parin vuoden takaa, jolloin oli oikeasti lunta talvella. Näkötorniin kiipeäminen maksaa joku pari euroa, ja ehdottomasti on kyllä sen arvoista. Paljon paremmat maisemat kuin Näsinneulasta!

Nyt jatkan taas to do -listan läpikäyntiä. En oo kerinnyt ajastaa reissun ajaksi mitään postauksia, vaikka se oli kyllä alunperin tarkoitus, joten voi olla, että blogissa on aika hiljaista seuraavat pari viikkoa. Läppäriä en meinaan ajatellut raahata mukanani, rinkka varmasti tulee painamaan ihan tarpeeksi paljon ilman sitäkin. Mutta meininkiä Singaporessa ja Malesiassa voi seurata ainakin Instagramin kautta (ilmaisen wifin asettamissa rajoissa), ja mut löytää siis sieltä nimellä @hannareves.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply