Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pikakuulumisia Pohjanmaalta

Heipparallaa!

Pohjanmaalla vietän vielä viimeisiä lomapäiviä, ja koska kuvia en täällä saa koneelle siirrettyä, niin postailen sitten Tampereelta toivottavasti loppuviikosta lisää, kun saan kirjoittamaani juttuun kuvat mukaan.

Nyt ajattelin vain tulla kertomaan, että lisäsin tänne tuollaisen Matkakohteet-sivun, josta löytyy jatkossa kaikki reissupostauksest sitten samasta paikasta arkistoituna. Että jos joku on lähdössä vaikka Pariisiin, niin  sieltä näkee kätevästi, mitä kirjoitinkaan kyseisestä kaupungista eikä tarvitse arkistoja selailla läpi.

Toiveena olisi saada vielä tähän blogiin joku kartta, josta näkisi paikkojen sijainnin ihan konkreettisesti. Että jos jollain on hajua siitä, miten sellaisen saa tänne liitettyä, niin kertokaa ihmeessä! Oon niin onneton näiden koneiden kanssa, että tuo pelkkä sivujen linkittely tuotti ongelmia.

Mutta nyt taas kieliharjoitteluraportin kirjoittelu, espanjan kertaaminen sivuainekokeeseen ja Malesian matkasta haaveileminen (kävin eilen kirjastosta hakemassa matkaoppaita!) jatkuu. Hyvää loppulomaa kaikille niille, joiden koulu alkaa vasta ensi viikolla, niin kuin mullakin! 🙂 Ja muille mukavia työ-/koulupäiviä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply