Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihanaa juhannusta!

Moikkamoi!

Ja hyvää juhannusta kaikille! 🙂

Itse vietän elämäni ensimmäistä kaupunkijuhannusta, saa nähdä, mitä tekemistä täällä Tampereella keksii. Mitään suurempia suunnitelmia ei ole, illalla hieman grillailua parveekkella ja jos oon oikeen ahkera, niin leivon itselleni huomenna juhannuskakun! Ja syön myös kaiken itse tietysti!

Ainakin täällä kaupungissa on jo nyt ihanan hiljaista. Nyt voiski pitää kunnon bileet ku naapuritkin on varmaan kaikki paennut mökille, eikä melu haittaisi ketään… Hmm… täytyypä laittaa harkintaan 😀 Ruokakaupassa tosin ei ollut eilen hiljaista, kannattaa tosiaan jättää ne juhannusostokset torstai-iltaan, oli meinaan muutama muukin tehnyt samoin. Siinä kauhulla katselin, että varastoiko ihmiset ruokaa maailmanloppua varten, kun kaikilla oli kärryt ääriään myöten täynnä, mutta niin vain minäkin poistuin neljän ruokakassin kanssa. Maailmanloppuhysteria (tai ruuanloppu) on selvästi tarttuvaa!

Hiljaista oli terassillakin eilen, kun käytiin syömässä. Normaalisti kun tuo Miamin terassi taitaa olla yksi Tampereen suosituimpia. Mutta eipähän tarvinnu odottaa ruokaa kovin kauaa!

Terveysruokaa… Mutta tähänkin on hyvä perustelu, nimittäin Ranskassa en ikinä uskaltanut syödä ravintolassa pihviä, koska liha on tapana jättää siellä keskeltä raa’aksi, yök yök ja triplayök. Joten ei hirveästi tullut vuoden aikana syötyä mitään kunnon hamppareita, eli täytyy ottaa nyt vahinko takaisin.

Jälkkärit, terveysruokaa vol. 2. Mutta tähänkin on hyvä syy: Koskikeskukseen avatusta jogurttijäätelöbaari Jugista saa vaan niin hyvää jogurttijäätelöä, ja päällisiä saa valita ihan niin paljon kuin haluaa, että pakkohan siellä oli käydä. (Oon kyllä käynyt jo kolme kertaa varmaan viikon aikana, muttamutta…) Ja siellä on myös lounasaikaan, olisko ollu klo 11-13, hyvä tarjous, iso jätskiannos keskikokoisen hinnalla. Että ei tällaisen tarjouksen ohi vaan voi kävellä. 😀

Herkuttelun vastapainona kävinkin sitten ekaa kertaa ikinä puistojumpassa, Midnight Runille treenaus on siis hyvällä mallilla! Ja eihän se oo ollenkaan vakavaa, etten pysty vielä juosta edes puolta vaaditusta matkasta, kun vaan käyn ahkerasti puistojumpissa, niin eiköhän se kunto siitä kohene ihan silmissä…tai sitten ei. Mutta onneksi vielä on pari kuukautta aikaa…

Mutta nyt taidan mäkin suunnata juhannuksen viettoon, tai ainakin tuhoamaan sitä valtavaa herkkukasaa, joka tuli eilen ostettua. Ja ensi viikolla koitan ottaa oikein asiaksi ja kirjoitella jotain reissuistani viime vuonna, täytyy ehkä aloittaa Pariisista, non? 

Bonne fête! (En voi toivottaa hyvää juhannusta ranskaksi, kun Ranskassa juhannusta ei vietetä millään lailla.)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply