Suomen suurin matkablogiyhteisö

C’est parti!

Tästä se lähtee, nimittäin blogin pitäminen!

Vaatii alkuun ehkä hieman opettelua, että tajuan, miten tämä wordpress-alusta toimii, mutta harjoitus tekee mestarin, toivottavasti… 😀

Palasin juuri Erasmus-vaihdosta Ranskasta, ja hieman jäi harmittamaan, etten tajunnut heti vaihdon alussa perustaa blogia. Parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan, tosin tarkoitus ei ole tehdä tästä vaihtoblogia, vaikka ainakin aluksi aiheet varmasti pyörivät aika paljon vaihdon aikana tekemieni reissujen ympärillä.

Blogin nimi, Rêves & Voyages, on ranskaa ja tarkoittaa haaveita ja matkoja. Ajattelinkin siis kirjoitella reissukokemuksistani, ja ikuista matkakuumetta potevana myös haaveilla tulevista matkoista. Sellaista siis luvassa, pysykää kuulolla!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply