Reissukuvia – Bulgarian Sozopol

Historiallinen Sozopolin kaupunki sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Burgasin kaupungista ja on mukava ja edullinen lomakohde pienelle irtiotolle arjesta. Burgasiin on mahdollista lentää suhteellisen edullisesti Norwegianin siivin ja itse maksoin suorista menopaluulennoista 59€. Huhtikuussa 2019 kolmen tähden hotellihuone merinäköalalla kustansi vajaa 100€ viideltä yöltä ja elämiseen reissulla ei kulunut paljoa rahaa.

Sozopoliin on hyvät bussiyhteydet Burgasin kaupungista ja samalle bussiasemalle pääsee myös Burgasin kentältä. Kiertelin yhden päivän Burgasissa ja siihen verrattuna Sozopol oli nappivalinta majapaikaksi. Sozopolin vanhankaupungin kapeat kujat, vanhat tummat puutalot ja merimaisemat luovat hienot puitteet lomalle ja kesäaikaan lähistön rannat tarjoavat myös rantaelämää. Huhtikuussa rannat loistivat vielä tyhjyyttään samoin kuin oikeastaan koko kaupunki. Sesongin ollessa parhaimmillaan keskikesällä kaupunki tuskin näyttäytyy yhtä seesteiseltä kuin seuraavissa kuvissa.

KYMMENEN VALOKUVAA SOZOPOLISTA

Bulgarian Sozopol

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Bulgarian Sozopol

Mikäli Sozopol ei ole sinulle vielä tuttu paikka, suosittelen paikkaa lomakohteeksi varsinkin sesongin ulkopuolella. Huhtikuussa aurinko paistoi jo aika lämpimästi mutta rantakeleistä silloin ei ollut vielä tietoakaan. Takille oli käyttöä ja iltaisin piti pistää villapaitaa päälle. Toisaalta vuodet eivät ole veljiä keskenään ja jonain toisena vuonna voi olla paljon lämpimämmät säät.

-Ismo

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply