Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukuvia – Kapkaupungin Bo-Kaap

Kapkaupungin ehdoton väriläiskä on Signal Hillin rinteellä sijaitseva Bo-Kaapin kaupunginosa jonka värikkäät talot näkyvät pitkälle. Bo-Kaap on verraten pieni alue, joten alueen läpikäymiseen ei tarvitse varata paljoa aikaa. Bo-Kaap on helposti saavutettavissa kävellen Kapkaupungin ydinkeskustasta ja myöskään V & A Waterfrontista ei ole pitkä kävelymatka.

Bo-Kaap tunnettiin aikaisemmin malaijilaisena korttelina (Malay Quarter) ja alue alkoi rakentumaan 1760-luvulla ja oli alkuvaiheessa mm. Indonesiasta ja Malesiasta tuotujen orjien asuinalue. Nykypäivänä alue on värikäs monikulttuurinen kaupunginosa ja ehdoton vierailukohde Kapkaupungissa lomaillessa. Bo-Kaapista avautuu myös upeat maisemat muualle Kapkaupunkiin sekä vaikuttavalle Pöytävuorelle.

KYMMENEN VALOKUVAA BO-KAAPISTA

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Bo-Kaap, Kapkaupunki – Etelä-Afrikka

Luin ennen reissua että Bo-Kaapin alueella olisi turvatonta liikkua ilman paikallisopasta. Ainakin päiväsaikaan alue oli turvallinen ja kaduilla pystyi kulkemaan huoletta valokuvia napsien ja nauttien alueen värikkyydestä. Tosin suurin osa alueella päivällä pyörivistä ihmisistä oli muutenkin turisteja.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply