Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukuvia – Kanadan Vancouver

Vancouver sijaitsee Kanadan länsirannikolla Brittiläisessä Kolumbiassa ja on siisti ja uskomattoman vehreä suurkaupunki, josta löytyy vaikka mitä nähtävää. Kaupungin sydän on vieressä levittäytyvä iso puistoalue Stanley Park jossa seikkailen saa kulumaan vaikka koko päivän. Vancouver keikkuu monesti maailman parhaimpien asuinpaikkojen listalla elämänlaadun perusteella ja kaupungilla kierrellessä toukokuussa 2018 tämän pystyi uskomaan todeksi.

Vancouver on yhdistelmä pilvenpiirtäjiä, puistoja, metsäalueita ja uimarantoja ja kaupungin lähellä levittäytyvä vuoristoalue luo hienon kontrastin kaupunkimaisemiin. Kaupungin miinuspuoliin lukeutuu verrattain korkea hintataso, esim. majoitus on Suomen hintaluokkaa tai vähän kalliimpaa. Vancouveriin ei ole Suomesta suoria lentoja yhdellä välilaskulla kaupunkiin pääsee esim. Icelandairilla ja Lufthansalla. Itse lensin Vancouveriin San Franciscosta ja jatkoin kaupungista edelleen New Yorkiin osana pidempää reissua.

KYMMENEN VALOKUVAA VANCOUVERISTA

Seawall Water Walk lähtee Kanada-aukiolta kohti Stanley Parkkia

Vancouverin pilvenpiirtäjiä

Siwash Rock Stanley Parkissa

Lions Gate Bridge ja Stanley Parkkia ympäröivä Sea Wall

Vancouverin merimaisemia

Vancouverin downtownin silhuetti Stanley Parkista käsin

Stanley parkista löytyy myös hiekkarantoja

Lost Lagoonin rauhallisia maisemia aivan Vancouverin kyljessä

Gastown ja yksi kaupungin maamerkeistä, Steam Clock

Auringonlasku English Bay Beachilla, josta löytyy jopa palmuja

Vancouver on myös helpoin reitti Pohjois-Amerikan suurimpaan laskettelukeskukseen Whistleriin ja kylä on upea myös kesäaikaan. Neljän päivän aikana Whistlerin lenkkeilymaastot ja rento tunnelma tuli tutuksi. Whistler kannattaa yhdistää Vancouverin lomaan. Välin pääsee taittamaan parissa tunnissa julkisilla liikennevälineillä. Lopuksi vielä yksi tunnelmakuva Whistlerin maisemista.

Whistler: Järviä ja lumipeitteisiä vuoria kahden tunnin matkan päässä Vancouverista

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply