Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun tulevaisuuden suunnitelmat ovat auki

Tämän vuoden loppupuolella on edessä iso elämänmuutos kun nykyinen työ loppuu kolmentoista vuoden jälkeen. Mitä sen jälkeen? Sen tiedän että jatkuva ja krooninen matkakuume ei tule loppumaan, vaan pikimminkin se vain kasvaa. Olen jo vähän pallotellut ajatusta laittaa asunto vuokralle Suomessa ja suuntaisin läppäri kainalossa ja reppu selässä Aasian suunnalle määrittelemättömäksi ajaksi ensin lomailemaan ja seikkailemaan ja ehkä myöhemmin kokeilemaan onnea töiden haussa.

Vai etsinkö vain jotain uusia töitä Helsingistä ja jatkan reissaamista toivon mukaan samaan malliin. Joka tapauksessa blogin päivittämiseen riittää ainakin tulevaisuudessa enemmän aikaa ja juttuja riittää kyllä jaettavaksi. Tänä vuonna olen lomaillut yhteensä 20 eri maassa ja monesta paikasta jutut ovat vasta luonnoksen asteella. Blogin suhteen on myös monia visioita ja suunnitelmia. Yhtenä tulevaisuuden ajatuksena voisi olla myös matkailun ja työn yhdistäminen, suuntaisinko esimerkiksi uusille urille vaikka stuertiksi tai matkaoppaaksi ulkomaille.

Sen tiedän että 35-vuotiaana olen vielä nuori työmarkkinoilla ja käytännössä koko maailma on avoin. 🙂

Päiväbissellä Ubudissa Balilla syyskuussa 2018

Muuttuvista työkuvioista huolimatta jo aikaisemmin varattuja reissuja on jonkun verran edessäpäin. Ja uusiakin on suunnitelmissa.

LOPPUVUOSI 2018

Marras-joulukuun vaihteen vietän siskon ja hyvän ystävän kanssa Krakovassa Puolassa ja suunnitelmissa on lähinnä joulutorit ja yhdessäolo loistavassa seurassa. Krakovassa en ole vielä aikaisemmin käynyt ja en ole kaupungista mitään huonoa kuullut. Tulossa on varmasti loistava reissu!

Viimeisen työpäivän jälkeen suuntaan joulua edeltävänä lauantaina joulunviettoon Marokkoon. Lennän ensin Norwegianin suoralla lennolla Agadiriin josta neljän päivän jälkeen jatkan matkaa edelleen sisämaahan Marrakeshiin jossa vietän reissun loppuajan ennen Norwegianin suoraa paluulentoa Marrekeshista kotiin. Jos ei muuta, niin edessä on mukavan eksoottinen joulu. En ole aikaisemmin joulua viettänyt ulkomailla lähinnä korkeampien lentohintojen vuoksi mutta tuleepahan tämäkin asia nyt koettua. Kai sen joulun voi viettää myös ilman joulukinkkua ja kuusta.

Sydneyn maisemia ja reissussa rähjääntynyt Ismo syyskuussa 2018

ALKUVUOSI 2019

Afrikka kutsuu uudestaan heti helmikuun alussa ja lennän Etelä-Afrikkaan Kapkaupunkiin kaverin kanssa. Turkish Airlinesin 483€ lennot auttoivat kummasti reissupaikan valinnassa. Kapkaupungin majoitukset on jo maksettu ja edessä on vielä suunnittelua että mitä kaikkea siellä voi puuhailla. Ainakin yksi päivä kuluu jo varatulla viinikierroksella viidellä eri viinitilalla ja tämän lisäksi on tarkoitus mahduttaa reissuun yksi safari. Viimeisestä Kenian safarista on jo liian kauan aikaa.

Etelä-Afrikan lisäksi ensi vuodelle on ostettuna lennot Georgian Tbilisiin, Azerbaidzanin Bakuun ja Ukrainan Kiovaan. Varsinkin Tbilisiä ja Bakua odotan innolla! Luvassa on vähän eksoottisempaa lomailua. Kaikki tulevat kohteet ja maat ovat uusia Puolaa lukuunottamatta.

Lomafiiliksiä Itävallan Salzburgista lokakuulta 2018

Lomatunnelmia Balin Seminyakista syyskuulta 2018

Täällä blogin puolella seuraavaksi pukkaa esille todennäköisesti kuvia Kanadasta, juttua Singaporesta, Gdanskista, Balilta tai Sydneystä.

Ps. Otan mielelläni vastaan työtarjouksia matkailun alalta. 😉

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply