Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukuvia – Italian Riva del Garda

Pohjois-Italiassa sijaitseva kuvankaunis Gardajärvi (Lago di Garda) on Italian suurin järvi ja järven pohjoispuolella Alppien juurella nököttää pieni italialaiskaupunki Riva del Garda. Lomailin kesällä 2017 muutaman päivän näissä maisemissa ja paikan kauneus ainakin ensikertalaisella yllätti. Upeat järvimaisemat, taustalla jylhät vuoret ja kaupungin värikkäät talot ja kukkaloisto. Voiko lomapaikalta enempää toivoa?

Elokuussa kaupungissa ei ollut edes sen kummempaa tungosta, vaan kaupungilla ja rannoilla sai pyöriä suht väljästi. Ainoana huonona puolena Riva del Gardassa on se että aurinko painuu viereisen vuoren taakse yllättävän aikaisin alkuillasta ja elokuun alkuun osunut lämpöaalto lähemmäksi 40 asteen lämpötiloilla teki kaupungilla pyörimisestä aika lämmintä hommaa. Näistä huolimatta voisin koska vaan palata uudestaan Riva del Gardan kauniisiin maisemiin.

KYMMENEN VALOKUVAA RIVA DEL GARDALTA

Riva del Gardan satama

Riva del Gardan kukkaloistoa

Näillä penkeillä on hyvä hengähtää hetki ihaillen upeita maisemia

Riva del Garda

Rantaelämää

Maisemia Riva del Gardalle saavuttaessa

Piazza tre Novembre ja kellotorni

Riva del Gardan satama

Riva del Gardan kaupunkimaisemia

Riva del Garda iltavalaistuksessa

Italia on täynnä toinen toistaan upeampia paikkoja ja Riva del Garda on yksi niistä. Lähin lentokenttä on Veronassa, itse saavuin Riva del Gardaan Venetsiasta Veronan kautta ja jatkoin Gardajärveltä edelleen Milanon kautta Comojärvelle. Italiassa on hyvin toimiva junaliikenne ja Riva del Garda on helposti saavutettavissa linja-autolla Veronan kaupungista.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya 27.4.2018 at 19:06

  Lago di Garda ❤️
  Nuo vuoret antaa Garda järven kaikille kohteille niin kauniin siluetin sekä paikan päällä, että kuvissa. Koko tuo sun reitti on tosin ollut hieno.
  Mun Gardan lomasta on ihan liian kauan.

  • Reply Reppureissaaja 27.4.2018 at 21:08

   Näinpä! Maisemat tosin oli jylhemmät järven pohjoispuolella. Riva del Garda oli nappivalinta majapaikaksi Gardalla. Reissu oli kyllä upea. Ei muuta kun uutta matkaa varaamaan Gardalle! 🙂

  Leave a Reply