Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun pelkkä Bali ei riitä lomakohteeksi

Olen tässä viime vuosina paljon aikaisempaa enemmän matkustaessani huomannut, että janoan yhä enemmän uusia kokemuksia ja en malta pysyä samassa paikassa kovinkaan kauaa. Siksi ei olekaan mikään ihme, etten malttanut pitää alkuperäisistä suunnitelmista kiinni ja pysyä pelkästään Balilla kun lennän sinne elokuun lopulla.

Tosin puntaroin ennen lentojen ostoa monta kuukautta, kannattaako Australiaan lentää ainoastaan kolmeksi päiväksi? Varsinkin kun en ole Balilla kuin puolitoista viikkoa. Mitä enemmän asiaa mietin, niin kallistuin lopulta ostamaan Balilta lennot Australiaan ja siellä Sydneyyn! Ja vain kolmeksi päiväksi.

Nämä maisemat odottavat syyskuussa! © Pixabay

Nämä maisemat odottavat syyskuussa! © Pixabay

Koska miksi ei? Tiedän etten tule Australiaan suuntamaan muuten pitkiin aikoihin pitkän lentomatkan ja maan kalleuden takia, joten tälläinen pikapyrähdys Sydneyyn alkoi lopulta kuulostamaan todella hyvältä idealta. Eihän siinä pääse kokemaan Australiasta kuin pintaraapaisun mutta Sydneyn siinä ehtii ottamaan haltuun hyvin. Ja mikäs kuulostais äkkiseltään paremmalta – Pieni kaupunkiloma Sydneyyn Balin palmujen alta ja reissun jälkeen on edessä vielä muutama päivä Gilisaarilla rentoutuen. Reissun alkuosuuden Balilla ajattelin keskittää Ubudin alueelle koska rantaelämää tulee väkisinkin vietettyä Gilisaarilla.

REISSUBUDJETTI TÄHÄN MENNESSÄ

  • Helsinki – Bali – Helsinki (Qatar Airways): 477€
  • Bali – Sydney – Bali (Jetstar): 278€

Reissun suurimmat menoerät eli lennot on jo maksettu. Balilla ja Gilisaarilla majoitus ei maksa paljoa ja Sydneyn majoituksiin käytän hotels.comin tähän mennessä kertyneet ilmaiset yöt. Tavoitteena on selvitä alle tonnilla koko reissusta lentojen ja majoituksen osalta.

Ubudista käsin pitäisi päästä näkemään ainakin riisipeltoja. © Pixabay

Tälläinen reissu on siis tulossa elokuun lopulla. Sitä ennen on kuitenkin edessä pari kertaa pidempi reppureissu Pohjois-Amerikkaan ja Välimerelle ja monia viikonloppureissuja. Vuoden 2018 aikana reissaan yhteensä yli kahdessakymmenessä maassa joista suurin osa on vielä uusia tuttavuuksia.

Kaikki jutun kuvat lainattu Pixabay-kuvapankista koska omia kuvia kummastakaan kohteesta ei vielä ole käytettävissä.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply