Reissukuvia – Espanjan Madrid

Espanjan pääkaupunki Madrid on mitä mainioin kaupunkilomakohde pidennetylle viikonlopulle. Madrid on yli kolmella miljoonalla asukkaallaan suurkaupunki, mutta kaupungin kävelykaduilla ja puistoissa seikkaillessa tätä ei välttämättä huomaa. Madridissa on paljon nähtävää, lukemattomia tapas-ravintoloita sekä monia viihtyisiä terasseja joihin voi pysähtyä nauttimaan kesähelteillä viilentävän raikkaan sangrian.

Olen tähän mennessä lomaillut Madridissa kaksi kertaa, vuoden 2015 heinäkuussa ja lokakuun lopulla vuonna 2016. Siinä missä heinäkuun lopun visiitti tarjosi todella helteisiä ilmoja, lokakuisella reissulla illat ja yöt olivat jo aika viileitä mutta päivisin aurinko jaksoi vielä lämmittää. Kaupungissa on toimiva ja edullinen metroverkosto ja kävellenkin pääsee melkeinpä joka paikkaan. Hotellien hinnat ovat vähän Suomea edullisemmat ja eläminen muutenkin, mutta Madrid ei lomakohteena ole kuitenkaan edullisimmasta päästä. Madridiin voi löytää halvimmillaan reilulla satasella suorat Norwegianin menopaluulennot.

KYMMENEN VALOKUVAA MADRIDISTA

Hotelli Metropol on Madridin kuvatuimpia kohteita

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Madridin riemukaari eli Alcalan portti

Palacio Real de Madrid on Espanjan kuninkaan virallinen virka-asunto

Madridissa riittää kauniita puistoja

Plaza de Oriente

Kristallipalatsi El Retiron puistossa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

El Retiron puisto on Madridin suurin puisto

Kadunkulmaus Madridissa

Sevillan metroasema

Kävelykatu Calle del Arenalin alku

Jos et ole vielä lomaillut Madridissa, niin kaupunki kannattaa ehdottomasti laittaa harkintaan. Mutta jos mietit, kumpaan mieluummin matkustaisit ensimmäistä kertaa – Barcelonaan vai Madridiin? Näistä kahdesta itse ainakin suuntaisin paljon mieluummin Barcelonaan!

-Ismo

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kata 29.3.2018 at 20:08

    Madrid houkutellut jo pitkään, tämän myötä ehdottomasti lisää 🙂 Kivoja kuvia!

    • Reply Reppureissaaja 29.3.2018 at 22:24

      Kiitos! 🙂 Nyt ei muuta kun lentoja bongailemaan, suosittelen lämpimästi Madridia.

    Leave a Reply