Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukuvia – Kenian Mombasa

Kenian Mombasa on yksi eksoottisimmista reissukokemuksistani vuosien varrella. Mombasa on matkakohteena aika kaksijakoinen. Loman voi viettää kokonaisuudessaan tasokkaassa ja vartioidussa All Inclusive hotellissa täydellisellä paratiisirannalla keskustan ulkopuolella drinkkejä siemaillen ja välillä uiden turkoosissa Intian valtameressä.

Toisaalta heti hotellialueelta poistuttaessa vastaan tulee äärimmäinen köyhyys, roskaisuus ja jonkunlainen turvattomuuden tunne. Mombasa oli kokonaisuudessaan safarien kanssa hieno ja erilainen lomakokemus, mutta en ehkä enää uudestaan Mombasaan suuntaisi lomailemaan.

KYMMENEN VALOKUVAA MOMBASASTA

Shanzu Beach

Paikallinen katukioski

Haller Park Mombasa

Keep Mombasa clean.

Matkamuistopuoti

Mombasan vanhaa kaupunkia

Likonin lautta Mombasan saaren ja mantereen välillä.

Paikallinen tori

Katunäkymää Mombasasta

Shanzu beach

Mombasan reissuun kannattaa ehdottomasti yhdistää safari! Itse tein parin viikon loman aikana yhden pidemmän parin päivän safarin Tsavon kansallispuistoon ja yhden päiväretken Shimba Hillsin luonnonsuojelualueelle.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply