Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukuvia – Thaimaan Phi Phi Don

Uutta Blogissa – Kompaktit kuvakertomukset! Ensimmäisenä vuorossa Thaimaan pieni paratiisisaari Phi Phi Don. Phi Phin saariryhmä sijaitsee suunnilleen Krabin ja Phuketin puolivälissä ja lomailin saarella pari yötä tammikuussa 2013 Phuketin Kata Beachilta käsin.

Phi Phin saaret tarjosivat mukavan breikin parin viikon lomalta Phuketissa. Saarella ei ole ollenkaan autoja ja rantamaisemat ja maisemat varsinkin saaren näköalapaikalta ovat mielettömät. Saaren rento meininki vei heti mukanaan ja rannoilla kävellessä tunsi olevansa lomalla. Tonsain kylä ei ole kovinkaan rauhallinen lomakohde monine baareineen, joten jos haluat rauhallisempaa menoa, kannattaa majoitus valita Tonsain ulkopuolelta.

En tiedä miten muilla, mutta näitä vanhoja rantakuvia selatessa ainakin minulla matkakuume nousi taivaisiin ja pitäisi taas pian päästä nauttimaan auringosta palmujen alle! Jospa sitä vielä joskus eksyisi Thaimaahankin uudestaan.

KYMMENEN VALOKUVAA PHI PHI DONILTA JA TONSAISTA

Pitkähäntäveneitä ja rantamaisemaa

Phi Phi viewpoint

Phi Phi Donin näköalapaikalta avautuvat upeat näkymät merelle ja Tonsain kylään.

Kutsuva rantabaari

Rantakallio pienen kävelymatkan päässä Tonsain kylästä

Pitkähäntäveneitä parkissa

Tonsain kylän katunäkymiä

Reykjavik on vain 10636 kilometrin päässä Tonsain kylästä.

Täydellinen spotti rantapyyhkeelle

Singha maistuu maisemia ihaillen

Vaikka Phi Phi Don ja Tonsai ovat kaukana perinteisestä thaimaalaisesta elämästä, suosittelen lämpimästi saarella vierailua, vaikka ihan vaan päiväretken muodossa Krabilta tai Phuketista käsin. Tosin enemmän paikasta saa irti yöpymällä saarella edes yhden yön.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply