Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tulevan talven/kevään reissukalenteri

Praha, Dubai, Palma, Puerto Rico, Lontoo, Alicante, Dublin, Amsterdam ja Dubrovnik. Tätä kaikkea on tulossa alkavan talven ja kevään sekä tulevan kesän aikana.

Lennot saa ostettua halvemmalla mitä aikaisemmin ne ostaa ja hyödyntäen samalla lentoyhtiöiden alennusmyyntejä ja monesti olen saanut ostokimmokkeen www.lentodiilit.fi sivuston julkaiseman lentotarjouksen takia. Vai miltä kuulostaa viikonlopun ympärille ajoitetut suorat meno-paluulennot Lontooseen 66€, Alicanteen 95€ tai Amsterdamiin 98€?

WP_20160131_047

Dubai kutsuu toista kertaa tänä vuonna joulukuussa.

Vuosi 2016 alkaa lähentyä loppua ja palasin viime viikolla pidennetyltä viikonloppureissulta Madridista. Siellä riitti vielä hellettä ja sitä on edessä vielä joulukuussa, jolloin suuntaan itsenäisyyspäivän aikaan toista kertaa tänä vuonna Dubaihin. Olin siellä viimeksi tammikuussa ja silloin jäi niin paljon näkemättä että toinen reissu tähän upeaan kaupunkiin piti varata jo saman vuoden puolelle. Tällä kerralla suunnitelmissa on vierailla samalla kerralla myös Abu Dhabissa. Tätä ennen on vielä edessä pidennetty viikonloppu Prahassa, sinnekin toista kertaa tänä vuonna.

VUOSI 2017

Ensi vuodenkin matkakalenteri alkaa olemaan melkolailla täysi pitkälle elokuulle asti. Reissuvuosi 2017 alkaa loppiaisreissulla Mallorcalle. Rantakelejä on tammikuussa turha odottaa siellä joten lomatekemiseksi on keksittävä jotain muuta. Mutta eiköhän siellä vähän paremmat kelit ole kuin talvisessa Helsingissä.

Helmikuussa on aika suunnata kaukomaille, Karibialle Puerto Ricon San Juaniin. Samalla pääsee testaamaan Norwegianin uudet Dreamlinerit. Tätä reissua odotellen tällä hetkellä ehkä eniten. Kylmimpään aikaan pääsee hetkeksi kauaksi pois tropiikkiin. Puerto Ricoon ei ole sen suurempaa ohjelmaa suunnitteilla, ainoana pakollisena kohteena on vuosittain maailman parhaimpien rantojen listalle rankattu Flamenco Beach.

WP_20150829_060

Maaliskuussa kutsuu Lontoo.

Maaliskuussa edessä on viikonloppureissu Lontooseen. Kaupunki on jo tuttu, mutta nyt brexitin jälkimainingeissa varmasti edullisempi kuin ennen. Lontoossa tekemiseksi riittää kaupungilla kiertely ja ehkä pintti paikallisessa pubissa.

Huhtikuulle en ole vielä löytänyt mitään edullisia kiinnostavia lentoja, mutta onneksi sinne on vielä aikaa. Itseni tuntien tulen silloinkin jonnekin kaupunkilomalle suuntaamaan. 🙂

Toukokuussa kutsuu Espanja ja Alicante, ensimmäistä kertaa. Espanjan mantereelta on välillä mukava nähdä muutakin kuin Barcelona, Madrid tai Malaga.

Kesäkuun alussa suuntaan ensimmäistä kertaa Irlantiin, Dubliniin. Dublin on monesti ollut haaveissa ja nyt kun löysin halvat meno-paluulennot viikonlopulle (77€) en paljoa aikaillut lentojen varauksen kanssa. Juhannuksen vietän ensi vuonna Amsterdamissa jonne bongasin halvat meno-paluulennot Transavialta joka aloittaa ensi keväänä suorat lennot Helsingistä.

IMG_20160728_120448

Kesäloma alkaa ensi vuonna Dubrovnikistä.

Vaikka ensi kesä ja kesäloma tuntuu vielä todella kaukaiselta ajatukselta, on kesälomasuunnitelmat jo hyvässä vauhdissa. Ostin viikko sitten heinäkuun puoleen väliin menolennon Dubrovnikiin ja sieltä majoituksen ensimmäiseksi viideksi yöksi. Tästä on suunnitelmissa jatkaa Kroatian sisäisellä lennolla Zagrebiin, josta matka jatkuu junalla Slovenian Ljubljanaan ja sieltä edelleen Italian Venetsiaan.

Reissussa olisi tarkoitus olla ensisuunnitelmien mukaan neljä viikkoa ja loppuaika kuluisi mukavasti Pohjois-Italiassa pyöriessä. Listalla on tällä hetkellä Verona, Milano, Garda-järvi, Como-järvi sekä Cinque Terre. Myös Sveitsi olisi tarkoitus valloittaa lomalla. Tein viime kesänä laajemman kuukauden reppureissun Välimerellä ja tuo kuukauden irtiotto arjesta on tarkoitus toistaa myös ensi kesänä.

WP_20160716_106

Kesälomareissulla on pakko majailla ainakin pari yötä Venetsiassa.

Tätä kaikkea on siis tällä hetkellä odotettavissa. Ja blogin nimen mukaisesti jokaiselle reissulle on lähdössä ainoastaan käsimatkatavarat pienessä repussa.

-Ismo

Tykkäämällä reppureissaajan facebook-sivuista pysyt ajan tasalla blogin päivityksistä! Instagramiin @reppureissaajablog päivittelen lomakuvia aina matkan varrelta ja Twitter päivittyy silloin tällöin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply mertsik 18.10.2016 at 21:48

  Onpas sinulla jo monta reissua tiedossa 🙂 Minulla on ensi vuoden matkat lähinnä suunnitteluasteella, mitään ei ole vielä varattuna. Amsterdamista ollaan kavereiden kanssa puhuttu, joten yksi sama kohde löytyy sinun listalta.

  • Reply reppureissaaja 29.10.2016 at 19:04

   Yritän varailla mahdollisimman aikaisin aina lennot, jotta ne saisi mahdollisimman halvalla. Amsterdamin kohdalla kannattaa nyt ryhtyä suunnitelmista tekoihin, ensi kesänä sinne pääsee suorin halvoin lennoin sekä Norwegianilla että Transavialla. 🙂

 • Reply Kohteena maailma / Rami 22.11.2016 at 00:30

  Upeita lomasuunnitelmia sinulla! Bongasin blogisi Twitterin kautta ja tarvitsee laittaa seurantaan 🙂

  • Reply reppureissaaja 29.11.2016 at 16:53

   Lomasuunnitelmia pitää olla aina enemmän kuin muutama! 🙂

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 5.12.2016 at 23:18

  Mä jään kovasti odottelemaan sun raporttia Puerto Ricosta! Ollaan menossa sinne tosin vaan päiväseltään ensi huhtikuussa. Mutta sitä suuremmalla syyllä tarvii hyvät täsmävinkit. 🙂

  Kiva kuulla myös Zagrebin terveisistä, onko kaupungin meno muuttunut viidessä vuodessa.

  • Reply reppureissaaja 17.12.2016 at 18:05

   Täytyy siis päivitellä nopeasti Puerto Ricon raportti tänne! Sen verran on muuttunut suunnitelmat siellä että olen suurimman osan ajasta naapurisaarella Culebralla. Muutaman yön olen aluksi kyllä San Juanissa. 🙂 Risteilyä taitaa olla teillä edessä.

 • Reply Pixie 26.2.2017 at 19:34

  Mielenkiintoisia reissuja sulla tiedossa! Veronassa kävin viime toukokuussa, en ole siitä vielä ehtinyt tarinaa tuoreeseen blogiini kirjoittaa, mutta aikeissa on. Takataskussa on myöskin lennot Amsterdamiin. Lentodiilien kautta tulee tartuttua kaikenlaisiin tarjouksiin. ;D

  • Reply reppureissaaja 14.3.2017 at 19:25

   Joo kaikenlaista on tulossa. Jutun jälkeen on tullut ostettua lentoja mm. Islantiin, Riikaan ja Ateenaan. Täytyy lukaista Veronasta juttu sitten kun julkaiset sen. Lentodiilit on paha! Tulee välillä liian hyviä tarjouksia. 😀

 • Reply Lake Toba 12.7.2022 at 06:02

  Love this place, the small island makes it looks so amazing!

 • Reply Lake Toba 12.7.2022 at 06:04

  Love this place, the small island makes it looks so amazing!

 • Leave a Reply