Detalles de Queretaro

Queretarossa tein parin yön stopin ennen Guadalajaraa. Queretaron ympärillä olisi itseasiassa hyvinkin paljon nähtävää, muun muassa viinitiloja ja paljon luontokohteita. Ne jäivät nyt kuitenkin seuraavaan kertaan aikani ollessa tällä kertaa rajallinen. Kuten kuvista näkyy, Queretarossa oli kameralle käyttöä sillä kaupungin vanha osa (centro historico) on täynnä upeita rakennuksia, aukioita, kirkkoja, värejä ja yksityiskohtia. Nauttikaatte siis niistä!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Magical Maaret tiistai, kesäkuu 18, 2019 at 18:13

    Mitä upeannäköisiä maisemia! Meksikossa en ole koskaan käynyt, ja oli hämmentävää, kun täällä Espanjassakin, missä tällä hetkellä asun, on paikka nimeltä Guadalajara, mutta se on pienen pieni kyläpahanen jossain tuolla Madridin itäpuolella 😀 Taitaa siellä Meksikossa olla kyse jostain vähän muusta. (btw, matkakertomuksia täältäpäin löytyy täältä https://www.youtube.com/channel/UCHH-l7LPkvqneIXZ5Ev5krQ?sub_confirmation=1)

  • Leave a Reply