bloggaaminen

Blogi muuttaa – Reissukuumeen uudet sivut

14.8.2023

Kuten moni on varmasti jo muista matkablogeista lukenut, Rantapallo lopettaa blogialustansa syyskuun alussa, joten Reissukuumekin on muuttanut omille sivuilleen. Jatkossa blogini löytää siis osoitteesta:

www.reissukuume.net

Aiemmat blogitekstit löytyvät jo uudesta osoitteesta, mutta vielä on fiksailtavaa ulkoasun kanssa (pahoittelut tämänhetkisestä). Luulin, että minulla on selvä visio siitä, minkälaiset sivut haluan, mutta kuinkas ollakaan, en sittenkään ole kovin varma oikeastaan mistään. Alku on muutenkin ollut melko kivikkoinen, mutta kaipa se tästä – pikkuhiljaa. Suuren suuret kiitokset matkabloggaajakollega Cilla Marialle, joka on jaksanut jeesiä joka käänteessä, välillä jopa keskellä yötä. Hän jos kuka ansaitsee vähintäänkin oman patsaan, sillä ilman Cillaa tästä ei olisi tullut yhtään mitään! Ja kun sanon noin, uskon puhuvani monen muunkin blogimuuttajan suulla.

Täysin tiemme Rantapallon kanssa eivät kuitenkaan erkane, sillä jatkan Rantapallon Matkakumppanit-verkostossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossakin uudet postaukset tulevat näkymään Rantapallon blogisivulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä kohtaa siis suuuuuuuuren suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille sekä teille lukijoille, joka olette seuranneet Reissukuumetta täällä Rantapallon puolella ja eläneet mukana paikoin vauhdikkaissakin reissuissa. Kiitos myös Rantapallolle hyvästä blogikodista, jossa on ollut hyvä kasvaa, kehittyä ja oppia!

Nähdään uusilla sivuilla!

Eve

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cilla 14.8.2023 at 19:43

    Voi kiitos 😊💕 Ja onnea blogin uuteen kotiin!

  • Leave a Reply