Iisalmi & tienoot kaupallinen yhteistyö Pohjois-Savo tapahtuma

Kesän vauhdikkaat tapahtumat Pohjois-Savossa

24.5.2023

Kesä ja lomat ovat aivan pian täällä! Meillä on ainakin alkanut kuumeinen kalentereiden täyttö, ja monet illat onkin naputeltu puhelimia tai läppäreitä, kun on etsitty mielenkiintoisia kesätapahtumia. Tiedän, ettei varmasti olla ainoita, ja siksi ajattelinkin helpottaa salapoliisityötä listaamalla tähän postaukseen Pohjois-Savon monipuolista tapahtumatarjontaa kesäkuukausille.

Kaupallinen yhteistyö: Iisalmi & tienoot

Kesäkuu

8.-11.6. Lain§uojattomat-teatterifestivaali, Iisalmi
Tänä vuonna Iisalmi on saanut kunnian isännöidä teatterifestivaaleja. Luvassa on monenkirjavaa esitystä sekä taatusti kunnon festivaalitunnelmaa. Esityspaikkoina toimivat Iisalmen Kulttuurikeskus, Kiurusali, Koljonvirran Kartano sekä Ravintola Raatihuone.
Hinta: Saatavilla on monia erilaisia lipputyyppejä sekä passeja. Tästä pääset lippukauppaan.
Muuta: Festivaalien maksutonta oheisohjelmaa on tarjolla Iisalmen torilavalla, kirjastossa sekä Bistro MAKU:ssa koko festivaalien ajan.
 

9.-10.6. MadFest, Runni Iisalmi
Suomen ensimmäiset MadFestit järjestetään Spa Hotel Runnissa Iisalmessa kesäkuun alussa. Kyseessä on rock- ja metalliyhtyeistä koostuvat kaksipäiväiset festarit, joissa esiintyy muun muassa Reckless Love, Turmion Kätilöt ja Sonata Arctica.
Hinta: Yhden päivän lippu 48,50 euroa ja kahden päivän lippu 89,50 euroa.
Muuta: Festareiden yhteydessä järjestetään lauantaina ikärajaton koko perheen päivätapahtuma MadWheels, jossa on nähtävillä erilaisia ajoneuvoja. Tapahtumassa on mukana myös Biisonimafia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

30.6.-1.7. Eukonkannon MM-kisat, Sonkajärvi
Sonkajärvellä kisataan kesä-heinäkuun vaihteessa 28. kertaa Eukonkannossa! Myös me suuntaamme tänä vuonna pelipaikoille, mutta pysymme ehdottomasti katsomon puolella. MM-radan pituus on 253,5 metriä ja sieltä löytyy noin metrin syvyinen vesieste sekä kaksi kuivaestettä, joten jännittäviä tilanteita on varmasti tiedossa! Mikäli kiinnostaa osallistua, mukaan voi ilmoittautua 28.6.2023 saakka tästä linkistä!
Hinta: markkina-alueelle vapaa pääsy!
Muuta: Eukonkannon MM-kisojen yhteydessä on monia muitakin oheistapahtumia, kuten Metsätaitokisa, Eukonkannon karaoke, teatteriesityksiä, ohjelmaa lapsille, TonkKumin MM-kisat ja Eukonkannon sprinttikisat.

Heinäkuu

6.7. Limuset, Iisalmi
Limuset on hyväntuulinen koko perheen yksipäiväinen tapahtuma, joka toimii myös etkoina viikonlopun Olusille. Tubettajat Niko ja Santtu toimivat tapahtuman pääesiintyjinä.
Hinta: Lippujen hinta alkaen 12 euroa.
Muuta: Alueella paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Lisäksi Olvi tarjoaa (tapahtuman nimen mukaisesti) limut lapsille.

7.-8.7. Oluset, Iisalmi
Ylä-Savon suurin tapahtuma täyttää tänä vuonna 35 vuotta! Perinteikkäillä Olusilla maistellaan paitsi ohrapirtelöitä, nautitaan myös hyvästä musiikista Movetronin, Cascadan, Waldo´s Peoplen, Portion Boysin ja Teflon Brothersin siivittämänä.
Hinta:
Lippujen hinnat vaihtelevat päivän ja ”tason” mukaan 46 eurosta 170 euroon.
Muuta: Alueella on 18-vuoden ikäraja.

12.-16.7. Iskelmäviikko, Kiuruvesi
Heinäkuussa Kiuruvedellä vietetään viiden päivän pituinen Iskelmäviikko, johon mahtuu erilaisia esityksiä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tapahtumassa kuullaan niin vanhoja sävelmiä kuin uudempaankin tuotantoa.
Hinta:
Lippujen hinnat vaihtelevat päivän ja kellonajan mukaan 20 eurosta 139 euroon.

21.-22.7. Runnirock, Runni, Iisalmi
Runnilla rokataan, kun Runnirockissa lavalle nousevat muun muassa Mokoma, Pasi ja Anssi, Jonne Aaron ja Bess.
Hinta:
Yhden päivän lippu maksaa 39 euroa, kahden päivän 69 euroa ja VIP-lipou 85 euroa.
Muuta:
Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisää Pohjois-Savon kesätapahtumia pääset katsomaan täältä.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 24.5.2023 at 22:39

  Pohjois-Savossa on paljon miellyttäviä kohteita. Näissä missään tapahtumassa en olekaan aiemmin käynyt, nytkin taitaa olla varsin haasteellista, vaikka useampi kiinnostaisi. Katsotaan, jos johonkin sitä ehtisi, ja samalla sitä tietysti tulisi käytyä joissain alueen luontokohteissa.

 • Reply Mari/Kodinvaihtaja 29.5.2023 at 04:46

  Ihana tuo limuset ja oluset. Suomi kyllä elää kesäisin, toivotaan kauniita kelejä koko kesään!

 • Reply Merja / Merjan matkassa 29.5.2023 at 16:18

  Paljon on kivoja tapahtumia Pohjois-Savossakin. Kesä on kyllä tapahtumien kulta-aikaa, joka niemessä ja notkossa on jos jonkinnäköistä festivaalia sun muuta. Tänä kesänä en taida Pohjois-Savoon ehtiä, mutta laitetaanpa tapahtumat korvan taakse tulevia vuosia varten. 🙂

 • Reply Elli/ Mamman matkalaukku 29.5.2023 at 20:37

  Eukonkantokisoja pitää joskus lähteä katsomaan, on niin legendaarinen tapahtuma.

 • Leave a Reply