Suomen suurin matkablogiyhteisö

Minä

Kuka?

Olen kolmekymppinen opiskelija Vaasasta. Työskentelin lasten parissa Helsingissä, jonka jälkeen aloitin opiskelut yliopistossa. Olen valmistunut myös vaatetusalalta.

Missä?

Asuin Helsingissä japanilaisen avomieheni kanssa, mutta syksyllä muutin takaisin Länsi-Suomen lääniin, josta olen myös kotoisin. Poikaystävä jäi Helsinkiin. Haaveilen takaisin Tampereelle muutosta, vaikka siellä ei merta olekaan.

Minne?

Olen enimmäkseen matkustellut Euroopassa. Olen käynyt 20+ maassa. Pidän niistä listaa. Kesälomallani 2014 matkustin ensimmistä kertaa Euroopan ulkopuolelle ja toivottavasti se ei jää siihen. Useimmiten matkustan yksin ja rinkka selässä.

Mitä muuta?

Matkustuksesta tuli harrastukseni kertaheitolla 23-vuotiaana, kun tein kuukauden pituisen Interrail-reissun. Nyt yritän matkustaa niin usein kuin mahdollista.

Olen kiinnostunut myös kielistä, taiteesta (etenkin modernista), musiikista, valokuvauksesta, joogasta sekä luen mielelläni tyyliblogeja, ja kirjoja tottakai myös. Nämä asiat tulevat varmasti myös näkymään omassa blogissani, vaikka pääpaino onkin matkustelussa.

P1330733
Tokiossa marraskuussa 2014. Kevättakilla pärjäsi hyvin.